PUBG Mobile'a Zombi Modu ve Gece Modu Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anlatımın için şahsım adına teşekkür ediyorum, yeni bölümü oynadım ama pek beğenemedim açıkcası. Belki de aklımdaki şeyi göremedim ondandır.
Hile ne zaman güncellenecek sorusunu, insanların inatla soruyor olmasına o kadar çok şaşırıyorum ki. Burada ki yönetimin sabırla, ücretsiz olarak sağladıkları hizmeti bunca sene devam ettiklerine de ayrı şaşırıyorum. Yönetimdeki arkadaşların tamamına, özellikle hileyi emek harcayıp buradaki gözü dönmüş arkadaşlar ile ücretsiz paylaşan ekibe sonsuz teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
kişisel alan nedir? tam olarak anlayamadım. ingilizce açıklamasında sadece added player spaces demiş ama içerik hakkında bilgi yok. ne alaka ne kişisel alanı nedir yani anlayamadık bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kişisel alan nedir? tam olarak anlayamadım. ingilizce açıklamasında sadece added player spaces demiş ama içerik hakkında bilgi yok. ne alaka ne kişisel alanı nedir yani anlayamadık bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Yanılmıyorsam güncelleme ile gelen profil kısmının yenilenmesinden bahsediyor. Şuan bakıyorum eskisine göre çok iyi duruyor, geçmiş sonuçlar dahil bölümü olduğu gibi yenilemişler.

Üye
7 HİZMET YILI
bana mod zombi pubg tencent için yeni kesmek verebilir

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Rentoger, post: 931053, miembro: 1252"] El equipo técnico actualizará el truco lo antes posible. Tienes que ser paciente. Buenos foros. [/ QUOTE]
buenos días. una consulta el truco nuevo una ves los técnicos tengan para la versión 0.11 de donde lo puedo descargar espero su respuesta gracias..

Üye
7 HİZMET YILI
just using the google translator. don't know if that is correct or not... sorry for that

İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyuna bi güncelleme geldi mahfettiler fena şeklide kasıyor oyun :rem:

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güncelleme bana çok saçma geldi. Pubg mi oyunyoruz zombi oyunumu belli değil onun yerine nadir olan elbiseler veya royal passa yüklenselerdi daha iyidi.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğlenceli olmuş ama bazen takılmalar oluyor bende fps artışı veya düşüşü olmadı ama güzel bi etkinlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...