yani demek istedigim bypass acıp main hesapta rank kasacagım hile acmayacagım sıkıntı olurmu?knk bypass açıp oyarsın oynamazssın ama sana şunu söyleyeyeim main hesapta hilesiz oynayacak bişey olmaz pubg mobilde hwıd ban diye bir şey yok hesap banı var
Bir problem olacağını sanmıyorum sadece bypass ileyani demek istedigim bypass acıp main hesapta rank kasacagım hile acmayacagım sıkıntı olurmu?
ben yedim bypass kullanmadan banknk bypass açıp oyarsın oynamazssın ama sana şunu söyleyeyeim main hesapta hilesiz oynayacak bişey olmaz pubg mobilde hwıd ban diye bir şey yok hesap banı var
başkan 10 dakika ban sorunu derken 10 dakikada 10 yıllık ban atıyor oyun bypass olmadan detect hile kullanınca onumu demeye çalıştınız yoksa bypassı acınca main hesaba girdim diyelim sadece 10 dakikalık banmı yoksa 10 dakika icinde 10 yıllıkmı ücretsiz bypass bilmiyorum ama ücretli var ücretli bitince araştırırım varsa ücretsiz kullanırım ama yinede ögrenmek istedim kusura bakmaBypass yani anti-ban anlamı geliyor. Bypass kullanılarak istediğin gibi flash, car speed hack vb... brutal hack memory özellikleri kullanabilirsin. Hemen report bile ban yemez. Legit olmadığı için tekrar video oynatma inceleme sebebiyle geç ban yiyecektir.
Bypass emulator yani giriş yaptığında emulator saptandı diye mesaj kutusu önleyen bypass emulator'dir. Böyle yanlız mobil oyuncularla maç eşleştirilir. Public olarak free bypass ile paylaşınca hızlı patch (oyun içi güncelleme) olur. 10 dakika ban sorunu yaşarsınız. Ücretli karşılığı 10 dakika ban sorunu yaşamayan private bypass kullanılarak rahatlıkla oynayabilirsiniz.
10 dakika ban sorunu düzeltmek için UD'den copy-paste kullanmayınız. Reverse araçlardan biri IDA Pro kullanın kendi 10 dakika sorunu kaynaklanan araştırın.
sıkıntı olmaz takıl.yani demek istedigim bypass acıp main hesapta rank kasacagım hile acmayacagım sıkıntı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?