Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir oyunda hile yapmak oyunun etik kuralları gereğince uzaklaştırma ya da yasaklanma sebebidir elbette. Hiçbir hile tamamen güvenli ya da kusursuz bir şekilde hile yapmanıza olanak sağlayacak açıktan faydalanamaz. Bu sebeple hangi oyun olursa olsun, hangi hile olursa olsun ne zaman ve ne vakitte yaptırım uygulanacağı belli olmaz. Bu konularda yapmanız gereken adımlar şunlardan öteye gidemez; bu adımlar ancak banlanma sürenizi bir miktar uzatabilir, kusursuz güvenlik sağlamaz.
Adımlar:
1 - Hile olduğunuzu diğer oyunculara belirtecek faktörlerden kaçınma.
1.1 - Fps Oyunları İçin: Varlığından bi'haber olunması gereken kişileri fark etme, üzerine oynama gibi durumların olmaması. Ses kasmadığınız ya da görsel temasa girmediğiniz kişiye pre-fire(önceden atış) yapmak. Aimbot ya da nişan destekleyici özellikleri kullanmamak, bu "watching"(izleme) sistemiyle bile banlanmanıza yol açar.
1.2 - Moba türü oyunlar için: Dodge(Skill kaçınma), Kusursuz yetenek atışları vesaire kullanmamak.
Kullandığınız her hileyi üst düzeyde legit yani kelime karşılığınca "yasal" bir biçimde oyun sergileyerek kullanırsanız tespit edilmenizi zorlaştırır. Basit bir tabirle hile olduğunuzu diğer oyunculara belli etmeyin ki fazla rapor alarak inceleme altına alınmanızı geciktirin. Ne kadar fazla raporlanırsanız, moderatör ya da admin tarafından incelenme sıranızı öncelikli hale getirirsiniz.
dostum duvar veya tepe arkasından röntgenden adamları izleme veya sıkma yakın temasa gir genellikle yani öyle yaparsan bi sorun olmaz diye düşünyorum bende kullanıyorum daha ban yemedim
tabiki ban sebebi ama sitede mevcut olan hilede sadce xray kullan adamların nerde olduğunu bilip abartmadan güzel sonuçlar alırsın gerisi bileğine kalmış hem bansız hem etkili