Pubg mobile'de bizi izleyenleri nasıl anlarız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
önemli bir konu var arkadaşlar. normalde apex'de birini öldürdükten sonra seni izleyip izlemediği sağ üst tarafta belli oluyor çok net belli... ve sonra ona göre oynayabiliyoruz...

ama pubg mobile'de birini öldürdükten sonra bizi izleyip izlemediğini nerden anlayacağız ???? lütfen bilen varsa cevap versin..... çok önemli bir konu bence, eğer anlama yolu varsa ona göre oyunumuzu daha gerçeki oynayıp reporttan kurtulabiliriz....

lütfen bilen varsa cevap versin.....

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim PUGB Mobil'de sohbet yerinden en aşağıda göz işareti vardı herhalde yada en alttaki menüye tıkla izleyici orada 1 veya 0 yazar.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim PUGB Mobil'de sohbet yerinden en aşağıda göz işareti vardı herhalde yada en alttaki menüye tıkla izleyici orada 1 veya 0 yazar.

Sağol kardeşim eğer şu 12.0 'ı kurmayı başarabilirsem (yaw herşeyi sildim yeniden çektim yüklüyorum yine aynı 11.xxx anlamadım gitti) dediğin yere bakıcam, doğru olsada olmasada çok Sağol...

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ayarlarda izleme seçeneği kapalıysa aç böylelikle seni izleyenleri görebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ayarlarda izleme seçeneği kapalıysa aç böylelikle seni izleyenleri görebilirsin

Sağol dostum yanlız ayarlarda o seçenek nerde ? daha detaylı yazabilirmisin ? ben görmedim yada fark etmedimde...

Ayrıca son birşey, misafir hesabı gibi 30 küsür level her updatede yok olmasın diye facebook hesabı açtım ve onunla girdim bir kaç el oynadım neyse çıktım bir dahaki girişte güvenlik kontrolü yaptı nedense ve cep telefonu doğrulamayı zorunlu kıldı, normal browserda yeni açtığım facebook hesabına girmiyor ve oyunada girmiyor....

Ben cep tel vermek istemiyorum, bunu aşmanın bir yolu yokmu ne kadar saçma, onlara ne benim hesabın güvenliğinden insanları etiketlemeye çalışıyolar....
güvenlik sorusu olabilir cep tel neymiş, kullanmayan ne yapacak bu nasıl saçmalıktır...

Bu güvenlik kontrol kısmını geçme yolu yokmu ??

Facebook bu sorunu çıkardı diye google girelim dedik, tencent gaming buddy 'de google play yüklü değil vs.. dedi play games galiba, bunu yüklemeyi çok denemiştim bir türlü olmuyor, bunu nasıl yükleyeceğimi bilen var mı ???

Oyuna giremiyorum lütfen yardım....

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Emulatörü silip yeniden yükle eğer sorun geçmezse güvenli moda alıp emulatörü sil ardından virüs taraması yap sonra ise güvenli moddan çıkıp emulatörü yeniden yükle sorun çözülecektir çözülmezse Adwcleaner programını
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tarama yaptırıp pc yi yeniden başlat

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

Sağol dostum ilgin için ama şu ayarın nerde olduğunu söylememişsin, izleyenleri görme ayarını aç demiştin ya, ben ayarlara baktım menülere ama öyle bir ayar göremedim, mümkünse yerini yazabilirsen minnettar olucam açık konuşmak gerekirse...

Suskun❞ said:

Kardeşim kusura bakma ama göz işareti nerde var göremedim, tabi belkide izleyen varsa çıkıyodur ama hiç denk gelmemeside ilginç, göz işaretinin nerde olduğunu resim göndererek gösterebilirmisiniz ?

göremedim çünkü kusura bakmayın...

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni 12 güncellemesi sonrası göründü sağolun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...