Onaylı Üye
Her iki hile içinde belli etmediğin sürece kendisi banlatmıyor Ayrıca Onaylı üyelere özel Dword Hack'i kullanmanı öneririm.Sadece ESP tamamen safe . . .arkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
ve sevgilerle memoryhacker ekibi
Ne diyorsun dostumGenel hayat
dword'u obs'de gizleyemiyorsun o sıkıntıDword pubg atmıyor diye biliyorum ud yani o safe
Bencede tamamen safe Aimin iyise ESP zaten her türlü alırsındword hack diğer hilelere göre aşırı fevkalede iyi kullanan arkadaşlarım var şuana kadar bi sorun olmadı
OBS ile işin var mı ki?dword'u obs'de gizleyemiyorsun o sıkıntı)
yayıncı falan değilim arkadaşlarımla ambarda vs atacağız 4vs1 şeklinde bende hile gözükmeden kayıt almak istiyorum.Bencede tamamen safe Aimin iyise ESP zaten her türlü alırsın
Post automatically merged:
OBS ile işin var mı ki?
yayıncımısın hocam yoksa kesitmi alıyosundword'u obs'de gizleyemiyorsun o sıkıntı)
kardesim ben nasil dword kullana bilirim lutfen soyleHer iki hile içinde belli etmediğin sürece kendisi banlatmıyor Ayrıca Onaylı üyelere özel Dword Hack'i kullanmanı öneririm.Sadece ESP tamamen safe . . .
valla su an icin gönül rahatlıglıyla gir ben su an ana hesapla oynuyom 1 hafta oldu nerdeyse sıkıntı yokarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
peki ez kullanirsak belli etmezsek ban yeme riskimiz ne kadardword en iyisi o kolay kolay banlatmaz.
eskiden baya ezkullaniyordum belli etmedigin surece ban yemezsin fakat 1 kere belli edersen ve raporlanirsan ban yersinarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
bu arada ezpubg windows 11 de calisiyor fakat gameloop 64 bitde calismiyor gameloop 32 bit kullanmaniz gerekiyorarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?