Uzman Üye
Anladım hocamyayıncı falan değilim arkadaşlarımla ambarda vs atacağız 4vs1 şeklinde bende hile gözükmeden kayıt almak istiyorum.
Onaylı Üye olman gerekiyorkardesim ben nasil dword kullana bilirim lutfen soyle
denemekten zarar gelmez belli etmezsen bir şey olacağını sanmıyorum.peki ez kullanirsak belli etmezsek ban yeme riskimiz ne kadar
Post automatically merged:
eskiden baya ezkullaniyordum belli etmedigin surece ban yemezsin fakat 1 kere belli edersen ve raporlanirsan ban yersin
bu arada ezpubg windows 11 de calisiyor fakat gameloop 64 bitde calismiyor gameloop 32 bit kullanmaniz gerekiyor
50 mesaj attigim zaman dword kullana bilecekmiyim?
evet lakin spam tarzı veya böyle alıntı mesajlar atmayacaksın özgün olacak yorumların vs...50 mesaj attigim zaman dword kullana bilecekmiyim?
birekisinde arkadaşim legit oynamadiği için 10 yil ban atmişti ilk de 10 yillik atiyorarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
ve sevgilerle memoryhacker ekibi
tamam anladımevet lakin spam tarzı veya böyle alıntı mesajlar atmayacaksın özgün olacak yorumların vs...
suan kullaniyorum ve belli etmiyorum, qayet normal sikinti yokbelli etmezsen
sitede bulunan spoofer kullanBan yedim quest hesaptan ama bir türlü quest hesabı kaldıramadım banı görüyor çözümü bilen varmı?
Kullandım hocam ama ban kalmıyor komple gameloop kaldırdım yeniden kurdum gene olmadı, Youtube da dosya yöneticisi ile bir dosya da device_id.xml dosyasında değişiklik yapıyorlar onu da denedim olmadı, oyunu kaldırıp oyunla alakalı tüm klsörleri sildim yükledim gene olmadı, hatta ip den olabilir deyip modeme reset attım ip değişti gene aynısitede bulunan spoofer kullan
Spoofer kullanigin zaman olmadiysa eger, bide vpn kullan bakalim ne olacak,Kullandım hocam ama ban kalmıyor komple gameloop kaldırdım yeniden kurdum gene olmadı, Youtube da dosya yöneticisi ile bir dosya da device_id.xml dosyasında değişiklik yapıyorlar onu da denedim olmadı, oyunu kaldırıp oyunla alakalı tüm klsörleri sildim yükledim gene olmadı, hatta ip den olabilir deyip modeme reset attım ip değişti gene aynı
eskiden ban attigi zaman boyle olmuyorduSpoofer kullanigin zaman olmadiysa eger, bide vpn kullan bakalim ne olacak,
simdi bu ban olayi yeni gelmis yani cycle surumuyle gelmis o zamandan beri ban almadim.Spoofer kullanigin zaman olmadiysa eger, bide vpn kullan bakalim ne olacak,
eskiden ban attigi zaman boyle olmuyordu
dword ile ezpubg ne farkivarEskiden dword kullanıyordum o atmamıstı 3 hafta sonra oyunu bıraktım
evet atıyor maalesefarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
evet atıyor ama belli etmessen atmaz ben her el 25 kill aldım banlandımarkadaşlar pubg mobile'de hile'de hala ban atıyormu önceden fatih olan hesabımda açıyordum hiç sıkıntı yoktu duruma göre tekrar açacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?