bu şekilde oynarsanız ban yersiniz. bu arkadaş buradaysa tespit edilsin forumdan uzaklaştırılsın bence bu ve bunun gibiler yüzünden hile fix yer tespiti kolaylaşır .
İsteyen istediği gibi hileyi kullanır. İster Severny atlar hileyle pusar ister Nova atlar adamlarla çatışır. Hile kullanıp hileye ölünce belli ediyorsun diye ağlamak da ne bileyim... Ben As rütbedeyim isteyen ekleyebilir, ortalama her maç en az 16 17 vuruyorum ban yesem de umrumda değil. Sizde de hile var siz de onları vurun o zaman.
İsteyen istediği gibi hileyi kullanır. İster Severny atlar hileyle pusar ister Nova atlar adamlarla çatışır. Hile kullanıp hileye ölünce belli ediyorsun diye ağlamak da ne bileyim... Ben As rütbedeyim isteyen ekleyebilir, ortalama her maç en az 16 17 vuruyorum ban yesem de umrumda değil. Sizde de hile var siz de onları vurun o zaman.
Ben hiç hile açmıyorum , açmadımda sadece zamanında cs go da yaklaşık 4 ay hile kullandım , ve şu anda gayet iyi oynuyor ve ortalama 10 20 lere rahat kalıyorum son 3 zorluyor o kadar
Kardeşim benim bu konudaki düşüncem hile herkese açık paylaşılıyor zaten yapımcılar belirtiyor ban yerseniz bizim sorumluluğumuz değildir gibi
bunu muhtemelen 1 kişi istedi diye yapmazlar ve ayrıca o kullanıcıların tespit edilmesi biraz zor
Yapılan hileler herkese açık ve herkesin kendi tercihleri, kendi seçenekleri ve iradesi ile kendisine özgü bırakılmıştır.. İsteyen kişiler tüm özelliklerini İn aktif ederek oynar, isteyen arkadaşlar sadece belirli özelliklerini açarak oynar. Sonucu da bizzat kendisini ilgilendirir, bu hayatta her şeyin bedeli sadece yaşanmışlıklarla değil bu tür eğlencelerle de ödenir. Sevgiler
Saçma bir konu, DWORD ve sByte Team'de programın açıklamasında lütfen belirtmeden kullanın gibi bir ibare yok. Ayrıca ücretli ya da ücretsiz bir hile sunuluyorsa isteyene istediği gibi belli edip kullanır. Ban atıldığında da ağlamayacak
burdan adminlere seslenelım ozaman 2 sürüm yapsınlar tekı ücretli digeri ücretsiz en azından ücretli alanlar adam gıbı kullanır ve kafası daha rahat olur
kardeşim burada mevzu ağlamak değil millet yazıyor deli gibi nasıl ban yemeden oynarım diye ben cevap vermişim demişki bunun gibi oynarsanız ban yersiniz diye. bende hileyle oynuyorum sadece esp kullanıyorum 4-5-6. sezonlarda sürekli fatih oldum . bi kere bile ban yemedim . ben sadece hile fix yediğinde benim sadece esp ile oynamam yada sizin köklemenizin hiç bir mantığı yok herkes aynı anda mokoko oluyor . bundan bahsediyorum.