- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Antiban da eklenebilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum yöneticiler o kadar ugraşır mıYetkililer hileye sekmeme özelliği getirdi, ortalık savaş alanına döndü. Herkes özellik ban attırıyor diye konu açmaya başladı forumda. İç savaş çıkmasından korkulduğu için özellik kaldırldı maalesef... Magic bullet gelirse ne olur sen düşün. Fakat arap ülkelerinden bir tanesinin vatandaşı olursan magic bullet'li hile paketi vatandaşlığın yanında veriliyor. Dene bence.
Öntö bön dö öklönöbölör döyö döşönöyöröm ömö bölmöyöröm yönötöcölör ö öködör öğröşörmö. Antiban diye bir şey yok, hangi lamer uydurmuş bunları.Antiban da eklenebilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum yöneticiler o kadar ugraşır mı
anti ban internette bazı premium hilelerde var antibanÖntö bön dö öklönöbölör döyö döşönöyöröm ömö bölmöyöröm yönötöcölör ö öködör öğröşörmö. Antiban diye bir şey yok, hangi lamer uydurmuş bunları.
Antiban diye bir şey olamaz diyorum bende sanaanti ban internette bazı premium hilelerde var antiban
Bi anti banımız var reis
yok canım daha nelerPUBGM'de bi mevlana hack'imiz yokmu 900 metreden kafa atması falan nasıl
Kanka valla hayırlı olsun bi 4-5 ay önceki sürümden tertemiz 30 yıllık ban yedimÖntö bön dö öklönöbölör döyö döşönöyöröm ömö bölmöyöröm yönötöcölör ö öködör öğröşörmö. Antiban diye bir şey yok, hangi lamer uydurmuş bunları.
Mode XL - Konvoya dahil olÇaldı telefonum açtım arayan benim karı kafası güzel saçları sapsarı ortada 100 dolar atıyordum tek zarı tam o sırada söyledi akşam olacakları yov
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?