Yeni hesap aç der başka oyun oynayalım diye ısrar eder anlayacağın benim kuzen biraz toxickanka arkadaşlıktan çıkarıp ban yedim o yüzden bıraktım oyunu diyosun bu kadar
Hani 2 kill alsa diyecem tamam oyna duran botu öldüremiyır ciddiyim olduğu yerde duran botu öldüremiyor dağa taşa sıkıyorkanka arkadaşlıktan çıkarıp ban yedim o yüzden bıraktım oyunu diyosun bu kadar
allah yardımcın olsun karşimYeni hesap aç der başka oyun oynayalım diye ısrar eder anlayacağın benim kuzen biraz toxic
Hani 2 kill alsa diyecem tamam oyna duran botu öldüremiyır ciddiyim olduğu yerde duran botu öldüremiyor dağa taşa sıkıyor
Rank kasıyorum falan demeyi deneyebilirsin. Belki salabilir.Yeni hesap aç der başka oyun oynayalım diye ısrar eder anlayacağın benim kuzen biraz toxic
Hani 2 kill alsa diyecem tamam oyna duran botu öldüremiyır ciddiyim olduğu yerde duran botu öldüremiyor dağa taşa sıkıyor
arkadaşlıktan çıkar çıkarınca bildirim gitmiyo zaten fark etmezde büyük ihtimalArkadaşlar az önce yine girdik plat 4e düştüm kurtulmam lazım
Offline olsamda pubg gir diye ısrar ediyor xdarkadaşlıktan çıkar çıkarınca bildirim gitmiyo zaten fark etmezde büyük ihtimal
Whatsappdan yazıyor daha doğrusuarkadaşlıktan çıkar çıkarınca bildirim gitmiyo zaten fark etmezde büyük ihtimal
sende oynarken önden gönder onu yada ping var d yanlışlıkla öldürdüm diye bomba at öldürOffline olsamda pubg gir diye ısrar ediyor xd
seni raporladım ban yersin %70 beni taklit ettiğin için baştaki harfi siliyosun rapor attımrkadaşlıktan çıkar çıkarınca bildirim gitmiyo zaten fark etmezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?