Süper Üye
pc'den hileyi ve kalıntılarını kaldırın. windows+r tuşlarına basın açılan yere sırayla;selam pubg m de auto ban yiyom galiba ya spoof falan mı atmam lazım flag yedim büyük ihtimal lobide 10 yıl yemek ne arkadaş yardımı dokunacak var mı fikir önerecek falan, format atmaya üşeniyorum farklı fikri olan varsa ulaşabilir mi ya 2 el sonra auto ban korkuyom main hesap girmeye 2300 girmesin bana yardımlarınızı bekliyorum
benı yakalıyan antıcheat haller
pc'den hileyi ve kalıntılarını kaldırın. windows+r tuşlarına basın açılan yere sırayla;
temp
%temp%
installer
prefetch
yazarak açılan klasörlerdeki bütün her şeyi silin oradakiler önemsiz dosyalar merak etmeyin. Gameloopuda silip baştan yüklerseniz sorununuzu çözebilir.
Legit oynasan bişi olmazdiselam pubg m de auto ban yiyom galiba ya spoof falan mı atmam lazım flag yedim büyük ihtimal lobide 10 yıl yemek ne arkadaş yardımı dokunacak var mı fikir önerecek falan, format atmaya üşeniyorum farklı fikri olan varsa ulaşabilir mi ya 2 el sonra auto ban korkuyom main hesap girmeye 2300 girmesin bana yardımlarınızı bekliyorum
kardes hıle acarken bır tane ozellıklıgı ac yeter yada hıle acarken baska yone yonel adam geldıgınde yalandan saklan yanlıs yere ates yapselam pubg m de auto ban yiyom galiba ya spoof falan mı atmam lazım flag yedim büyük ihtimal lobide 10 yıl yemek ne arkadaş yardımı dokunacak var mı fikir önerecek falan, format atmaya üşeniyorum farklı fikri olan varsa ulaşabilir mi ya 2 el sonra auto ban korkuyom main hesap girmeye 2300 girmesin bana yardımlarınızı bekliyorum
yok legitliğin kitabını yazarım sorun yok, onla alakalı değil oLegit oynasan bişi olmazdi
galibabu aralar sıkıntılı yada sen cok bellı edıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?