pubg neden ban yiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pubg mobilde lib dosyaları nedir ne işe yarıyor onlar bilen varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaş
Hocam kd düşüktür büyük ihtimal, benim 5 üzeri kdli tüm hesaplarım banlandı. Senin gibi sadece memory kullanan ve sadece adam görme açık olan arkadaş, taa baştan beri ilk çarıyla oynuyor. Ama adamdaki kd 2,2-5 geçmiyor. :D İyide hacı gördüğüm adamı radarıma girmesine rağmen sıkmıyorsam ne anladım hileden. Ama hiçbir zaman 18 kill üzerine çıkmadım ama gel gör ki er ya da geç oynadığım 5-6 hesap 3 ay ban yedi. 3-4 tanede 10 yıl yemişliğim vardır. Artık hilesiz giriyorum, inan hile azalınca ortalıkta ne kadar kolsuz varmış görüyorsun. Aime, wallhacke bel bağlayıp onlar olmayınca tökezleyen hatta oyunu bırakanı bile gördüm. :)Tamam bende pubg steam versiyonunu oynayamıyorum, lite bile zorluyor ama mobile en kolayı. aslında en az hile bunda olması gerekiyordu.
ben sadece görme açıyorum eger bana kalsa herkese görme serbest olsun ben kolsuz değilim adamı vururum ama şerefsizler sekmeme kafadan vurma yani herşeyi açıyorlar ban yemiyorlar ben sadece görme açıyorum ban yiyorum adalet değil hileler olmasa görmeyide açmam ama sen biriyle çatışırken adam seni görüp arkana geçiyor ve vuruyor bu adalet değil

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaş

ben sadece görme açıyorum eger bana kalsa herkese görme serbest olsun ben kolsuz değilim adamı vururum ama şerefsizler sekmeme kafadan vurma yani herşeyi açıyorlar ban yemiyorlar ben sadece görme açıyorum ban yiyorum adalet değil hileler olmasa görmeyide açmam ama sen biriyle çatışırken adam seni görüp arkana geçiyor ve vuruyor bu adalet değil
Aynen, benimde genel düşüncem böyle. Ama şuanda karşına hileli çıkma ihtimali %50 civarına geriledi. Ya adamlar görüpte görmeme ayağına yatıyorlar, ya gerçekten hile kullanmayanlarda var. Evin içinde kaç kere düşmanla yanyana geçişmişliğim vardır, hatta düşman yanıma gelip aşağıdaki arkadaşlarıma sıktığını bilirim. (adam kargaşada beni kendi arkadaşı sanmış,bende pencereden dışarı odaklandığım adamı farkedemedim. :D ) Bu adamda görme olsa öyle yapar mıydı? Bunun gibi olmasada izlenimlerim ciddi yönde azaldığından yana.Ama yine görmesi olanlar var, hatta ara ara ölümsüz olanı mı dersin, uzaktan instant hit ile tek atanı mı dersin, yine araba ucuranı mı dersin çıkıyor. Bende adil bulumuyorum, ara ara görme açma teşebbüsünde bulunuyorum ama fazla geçmeden banlanıyorum.artık hesap açmaktan interpolun arananlar listesine gireceğiz.:D

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynen, benimde genel düşüncem böyle. Ama şuanda karşına hileli çıkma ihtimali %50 civarına geriledi. Ya adamlar görüpte görmeme ayağına yatıyorlar, ya gerçekten hile kullanmayanlarda var. Evin içinde kaç kere düşmanla yanyana geçişmişliğim vardır, hatta düşman yanıma gelip aşağıdaki arkadaşlarıma sıktığını bilirim. (adam kargaşada beni kendi arkadaşı sanmış,bende pencereden dışarı odaklandığım adamı farkedemedim. :D ) Bu adamda görme olsa öyle yapar mıydı? Bunun gibi olmasada izlenimlerim ciddi yönde azaldığından yana.Ama yine görmesi olanlar var, hatta ara ara ölümsüz olanı mı dersin, uzaktan instant hit ile tek atanı mı dersin, yine araba ucuranı mı dersin çıkıyor. Bende adil bulumuyorum, ara ara görme açma teşebbüsünde bulunuyorum ama fazla geçmeden banlanıyorum.artık hesap açmaktan interpolun arananlar listesine gireceğiz.:D
inan bana ben azaldığını görmüyorum hatta adamlar okadar kolsuzki TÖM modunda bile eğlence modunda bile açan var ben gören adama hile demiyorum asla onlar kendini savunmak için açıyor bizim gibi ama o kolsuz şerefsizler uçma mermi sekmeme ve ölümsüz olanlar gerçekten bu oyuna zarar veriyor

Üye
6 HİZMET YILI
inan bana ben azaldığını görmüyorum hatta adamlar okadar kolsuzki TÖM modunda bile eğlence modunda bile açan var ben gören adama hile demiyorum asla onlar kendini savunmak için açıyor bizim gibi ama o kolsuz şerefsizler uçma mermi sekmeme ve ölümsüz olanlar gerçekten bu oyuna zarar veriyor
aynen oyle biz en azindan mermi sekmeme yok var da oyle degil

Üye
6 HİZMET YILI
Hileden dolayı ban yemişsin. Belli sayıda rapor edildiginizde takibe aliniyorsunuz. Eğer sizi takip ettiklerinde göremeyeceğiniz adama donerseniz veya ateş ederken görürlerse sizi anlarlar. Aimbotta silah sesinden bile anlaşılıyor hile olundugu. ESP yani item görme adam görme açıksa boş evlere girmeyip kar 98 m416 filan görüp direk girip alınca adamlar anlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...