Davetsiz Kişi
Süper Üye
Banlandımı gitti çarda. Ama dediğim gibi Recoil %100 ban atıyor.bende yedim 2. hesapta gitti nasıl haledeceğiz yeniden nasıl gireceğiz aim falan kapalı recoil hangisi oluyor
Bende o dediğin tek recoili açınca oldu yan çarla kapattımmı sıkıntı çıkmıyor.insallah cıkmazda5 dk mı dünle bugün 5 hesap filan ban yedi anında 1 mermi bile sıkmadan açtıgım gibi veri değişimi diyip atıyo banı sakın açmayın 5 dk bile sürmüyor ban yemek
Kralsın Resmen Ucundan DöndümEn üstten bir altta risk var onu aç orda recoil var onu sakın açma gaza gelip
Post automatically merged:
Banlandımı gitti çarda. Ama dediğim gibi Recoil %100 ban atıyor.
Ben düştüm sen düşmeKralsın Resmen Ucundan Döndüm
Görüş ve önerim önerim recoili açmayın nesi yanlışKonu Yanlış Yere Açılmış
Gardaşım Pubg Mobile Duyurular Yerine Acabilirsin.Ben düştüm sen düşme
Görüş ve önerim önerim recoili açmayın nesi yanlış
6. Sezondan oyuna çok az girdiğimden yememiştim. Ama risk aldım ban yesemde sıkıntı yok dedim recoili açtım ban yedim onun dısında sıkıntı olmadı bendeReis 6 hesap açtım oyunu sil tekrar yükle felan filan hepside ban yedi bu ay zaten herkese toplu ban attılar.
ksksksk Yetkililer Bakar Dostum Kolay Gelsin.6. Sezondan oyuna çok az girdiğimden yememiştim. Ama risk aldım ban yesemde sıkıntı yok dedim recoili açtım ban yedim onun dısında sıkıntı olmadı bende
@abdullah00 yetkim yok duyurularda
temizlemek ne işe yarıyor ? host u filan mı sıfırlıyorPCyi wise care 365 ile temizleyin.
Pc açıldığında görev yöneticisine girip işlemlerden Tencentin hepsini sonlandırın
Oyunu açın alttaki küçük tencenti sonlandırın oyuna girmeden ana ekranda hileyi açıp girin
ben öyle yapıyorum.
Memoryhackersdaki kalıntıları siliyor galiba ama pcdeki kasmayı azaltır.temizlemek ne işe yarıyor ? host u filan mı sıfırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?