17 May 2020 #21 Chieko Seçkin Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 473 Tepki puanı 108 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Ligin As olduktan sonra çok büyük ihtimalle ban yersin garip ama böyle as veya Fatih olupta en basit hileden ban yeniden varmı acaba? Kendim yaşadığım için yazıyorum mesajı alintilayip ban atmaz diye yazmayın Post automatically merged: 17 May 2020 Her KhangSex' Alıntı: cmt cho đc chơi công cụ loll Genişletmek için tıklayın ... Her konuya aynı mesajı Yazıp mesaj kasıyor sunu reportlarmısınız.
Ligin As olduktan sonra çok büyük ihtimalle ban yersin garip ama böyle as veya Fatih olupta en basit hileden ban yeniden varmı acaba? Kendim yaşadığım için yazıyorum mesajı alintilayip ban atmaz diye yazmayın Post automatically merged: 17 May 2020 Her KhangSex' Alıntı: cmt cho đc chơi công cụ loll Genişletmek için tıklayın ... Her konuya aynı mesajı Yazıp mesaj kasıyor sunu reportlarmısınız.
17 May 2020 #22 NSirac061 N Uzman Üye Katılım 15 May 2020 Mesajlar 215 Tepki puanı 14 6 HİZMET YILI Sadece esp ile sistem banı yemezsin ama belli edersen report banı yersin kardeşim.