Onaylı Üye
sagolasın işime yaradı 
ne banı kardeşim script değil bu macro ban yok bundakral direk ban yedim ama olsun 1 level hesapta ÇALIŞTI![]()
bunu program olarak atsan daha iyi olurduMerhaba arkadaşlar kendi kullandığım sekmeme macrosunu paylaşmak istiyorum macronuz çalışması için Logitech maous olması gerekmektedir
Altta vermiş olduğum kodu farenize atayın kodda kırmızı ile yazılmış 6 numara mousunuzun 6ıncı tuşuna bastığınızda aç kapa yapar siz farklı tuşlar atayabilirsiniz
Bu kodu farenize atadıkdan sonra oyun içi ateş etme hassasiyetinizi macroya göre ayarlamanız gerekiyor benim oyun için ateş etme hassasiyetlerim hepsi 8 tabi bu sizde değişiklik gösterebilir mouse dpı si ekran çözünürlüğü gibi etkenleriniz farkli olduğu için sekme düzeyi artabiliyor o yüzden bunu kendiniz bulmanız gerekiyor eglence moduna girip macroyu açtığınızda en iyi sekme ayarı hangi hassasiyetteyse sırayla denemeniz gerekiyor benimki 8 de düz gidiyor sizinki 10 da düz bir sprey atmanızı sağlar o yüzden oyun içi hassasiyeti kendiniz bulmanız gerekiyor.
function OnEvent (event, arg)
OutputLogMessage("event = %s, arg = %d\n", event, arg)
if (event == "PROFILE_ACTIVATED") then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
elseif event == "PROFILE_DEACTIVATED" then
ReleaseMouseButton(2) -- to prevent it from being stuck on
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 6) then
recoil = not recoil
spot = not spot
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 1 and recoil) then
if recoil then
repeat
MoveMouseRelative(-1,1)
Sleep(10)
Sleep(10)
MoveMouseRelative(1,9)
Sleep(20)
MoveMouseRelative(0,1)
Sleep(20)
until not IsMouseButtonPressed(1)
end
end
end
kardeşim programa dökecek biri varsa döksün ama logitech mousun varsa gerek yok kodu alıp maousa atıycaksınbunu program olarak atsan daha iyi olurdu
onun hakkında birşey diyemem bilgim yok komutlar maouse tuşlarına göre yazılmış sanırım olmazmakroyu mouse'a atamak şart mı bende klavye var aç kapayı klavyeye alsam yine de çalışır mı?
blody için macrolar var youtubeden araştırabilirsin ama blody macroları paralı diye biliyorumbloody var olmaz sanırım
kodda değişiklik yaparak silaha uyarlayabilirsin sleepleri azalt yada çoğalt silaha göre 10 ları 50 yap hızlı inerse düşürürsün sonraapex r301 de yapsana bee cok iyi olur