22 Ara 2019 #1 ahmetzxc7 Seçkin Üye Katılım 15 Tem 2016 Mesajlar 300 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 9 HİZMET YILI hilenin sorunlu olduğu yazısının kalktığını gördüm hileyi açtığımda pubg siyah ekran verdi hileyi kapatınca siyah ekran gitti nasıl düzeltebilirim yoksa sizdedemi öyle
hilenin sorunlu olduğu yazısının kalktığını gördüm hileyi açtığımda pubg siyah ekran verdi hileyi kapatınca siyah ekran gitti nasıl düzeltebilirim yoksa sizdedemi öyle
22 Ara 2019 #2 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Cmd yi açalım sırasıyla Net stop uxsms (Entere tıkla) Net start uxsms (Entere tıkla) Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ara 2019 Konuyu başlatan #3 ahmetzxc7 Seçkin Üye Katılım 15 Tem 2016 Mesajlar 300 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 9 HİZMET YILI ''Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi hizmeti başlatılamadı NET HELPMSG 3521 yazarak daha fazla yardım alabilirsiniz.'' diye hata aldım başka alternatif çözümü varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
''Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi hizmeti başlatılamadı NET HELPMSG 3521 yazarak daha fazla yardım alabilirsiniz.'' diye hata aldım başka alternatif çözümü varmı
22 Ara 2019 #4 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI ahmetzxc7' Alıntı: ''Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi hizmeti başlatılamadı NET HELPMSG 3521 yazarak daha fazla yardım alabilirsiniz.'' diye hata aldım başka alternatif çözümü varmı Genişletmek için tıklayın ... Regedit açıyorsun HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM Bu yol altındaki Composition değerini 2 ve CompositionPolicy değerini de 2 yapalım. Başlat’tan Çalıştır’a; Cmd yazalım Gelen komut satırı ekranında önce aşağıdaki ifadeyi yazalım: " net stop uxsms" Daha sonra da aynı servisi tekrar aşağıdaki komut ile başlatalım. " net start uxsms " Oyla 0 Olumsuz oyla
ahmetzxc7' Alıntı: ''Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi hizmeti başlatılamadı NET HELPMSG 3521 yazarak daha fazla yardım alabilirsiniz.'' diye hata aldım başka alternatif çözümü varmı Genişletmek için tıklayın ... Regedit açıyorsun HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM Bu yol altındaki Composition değerini 2 ve CompositionPolicy değerini de 2 yapalım. Başlat’tan Çalıştır’a; Cmd yazalım Gelen komut satırı ekranında önce aşağıdaki ifadeyi yazalım: " net stop uxsms" Daha sonra da aynı servisi tekrar aşağıdaki komut ile başlatalım. " net start uxsms "
22 Ara 2019 Konuyu başlatan #5 ahmetzxc7 Seçkin Üye Katılım 15 Tem 2016 Mesajlar 300 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 9 HİZMET YILI " net stop uxsms" aynı hatayı tekrar verdi fakat '' net start uxsms'' erişimi engelledi ne yapmalıyım? Oyla 0 Olumsuz oyla
" net stop uxsms" aynı hatayı tekrar verdi fakat '' net start uxsms'' erişimi engelledi ne yapmalıyım?
22 Ara 2019 #6 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI ahmetzxc7' Alıntı: " net stop uxsms" aynı hatayı tekrar verdi fakat '' net start uxsms'' erişimi engelledi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Cmd yi yönetici olarak çalıştırdın mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
ahmetzxc7' Alıntı: " net stop uxsms" aynı hatayı tekrar verdi fakat '' net start uxsms'' erişimi engelledi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Cmd yi yönetici olarak çalıştırdın mı?
22 Ara 2019 Konuyu başlatan #7 ahmetzxc7 Seçkin Üye Katılım 15 Tem 2016 Mesajlar 300 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 9 9 HİZMET YILI teşeküür ederim ilgilendiğin için temmuz'dan beri bunun için uğraşıyodum iyi günler. Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ara 2019 #8 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI ahmetzxc7' Alıntı: teşeküür ederim ilgilendiğin için temmuz'dan beri bunun için uğraşıyodum iyi günler. Genişletmek için tıklayın ... Çok mutlu oldum ,olduğuna iyi oyunlar dilerim Oyla 0 Olumsuz oyla
ahmetzxc7' Alıntı: teşeküür ederim ilgilendiğin için temmuz'dan beri bunun için uğraşıyodum iyi günler. Genişletmek için tıklayın ... Çok mutlu oldum ,olduğuna iyi oyunlar dilerim