PUBG Skinleri de dahil (7)Tane skinlerin fiyatı 970TL tutuyor aşağı yukarı üstüne 1k daha koyup ne almak mantıklı veya bir şey almayıp CS 2 Update mi beklemek mantıklı?
Almayı düşündüğüm şeyler; CSGO, Bıçak, Kaliteli bir AK Skini, Veya Eldiven
Sizce gerek var mı ?
bende öyle düşünüyorum ona göre de alacağım ürünün fiyatı da artacak ama mantıken yine de beklemek daha mantıklı gibi geliyor bana tam karar veremedim CS2 de skinler daha güzel duracak birde belki gerek duymayabiliriz. CS2 tarihi aşağı yukarı ne zaman çıkar sence?
bende öyle düşünüyorum ona göre de alacağım ürünün fiyatı da artacak ama mantıken yine de beklemek daha mantıklı gibi geliyor bana tam karar veremedim CS2 de skinler daha güzel duracak birde belki gerek duymayabiliriz. CS2 tarihi aşağı yukarı ne zaman çıkar sence?
2900 e aldım yükseliyor bakalım nolacak.3400 dü en son fakat piyasa acayip oynak benimkinin aynısı bu sadece floatım biraz daha düşük benim daha pürüzsüz benim elimdeki.
CS2 Update bekle, ben Rio 2022 Dust 2 hatıra paketlerine yatırım yapmıştım major zamanında 54TL'den stoklamıştım, 330TL zirve gördüğü gece hepsini elimden çıkardım, şimdi fiyatı 180TL civarına düşmüş. Genel olarak çoğu kasa, hatıra paketi ve güzel skinlerin fiyatları düşüşte çünkü CS2'de gelecek operasyon ve skinler çok daha büyük beklenti içine soktu oyuncuları.