u are very brave to open this cheat for now. cuz now cheat version 7.12.7 but, game version is 7.12.8. dont use hack if u dont want ban. wait update this cheat. have nice daybro pubg sbyte not working properly. i mean when the new update come like 360 mb something in mean time the game always crushing and after 2 or 3 match and the when i inject the trick in game the menu does not show up so update the sbyte. the current version is like 7.12.8
dedim ya dostum güncellenmesini bekleyin diye. şuan çalışıyor yazabilir. ama konuyu güncellemediler herhalde. güncellendiğinde ben zaten burada tekrardan paylaşım yapıp haberdar ederim.bro hile çalısıyormu ona göre kullancam bilgilendirme için saol bro
Ekli dosyayı görüntüle 44111
sen bi 300 mesaja ulaş sonra açarmısın açmazmısın bilememban yememek için şu vakitlerde hile açmamalıyız
yan hesap açmak yasak değil mi .d?hileyi seçkin üye olan hesabımda kullanıyorum zaten
güncellerim dostum.Bilgi geldiğinde güncellermisin
başka ipden aynı hesaba bağlanmak da yasak ban sebebi hatta.....dostumun hesabı olduğu için arada ben kullanıyorum, np
dostum pek bilgim yok ama önceki güncellemelere dayanırsak ufak çaplı güncelleme olduğundan bi kaç güne güncellenir herhaldehile ne zaman güncellenir?
360mb zaten ben baktım antremana değişik bişi görmedim. güncelleme notlarına daha düşmedi sanırım düştüğünde konuyu güncelleyeceğim.Güncellemeden Sonra Normal Girip Bi Denemek Lazım Oyunu Sonra Hileyi Deneriz Tabi.
Sağol Kardeş Valla Sizin Sayenizde Bilgilerimizi Burda Tazeliyoruz..360mb zaten ben baktım antremana değişik bişi görmedim. güncelleme notlarına daha düşmedi sanırım düştüğünde konuyu güncelleyeceğim.
güncelledimBilgi geldiğinde güncellermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?