Bence bekle hile fixlenmiş olabilir reis boşuna hesabın kapatılmasın. Adminler bilgi verirler birazdanGelen güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Hileyi kullanmak hala güvenilir mi yoksa bekleyelim mi ?
Dün gelen güncelleştirmeye dikkat etmedim gece saat 11 e kadar oynadım problem çıkmadı ama şuan 7.3 gb dev gibi bir güncelleme gelmiş insan ister istemez korkuyorBencede dünde küçük bi yama tarzı bir şey geldi pek kullanma moruk
Dün ki küçük yamadan sonra sıkıntı olmadı ama 7 gb lik güncelleme sonrası yetkililerden bir cevap gelmeden oyuna girip deneyeceğimi sanmıyorum .cidden güncellemeden sonra ban yiyen oldumu giripte hile güncellencekmi
Aynen öyle yapıcaz artık paralı bir oyun olduğu için yok yere riske atmaya gerek yokhocam aceleye mmahal yok 1 2 hafta kendı modunda takıl sıteyı guncel takıp et zaten ban yıyenler yazaaktır . sonra kıyasını yapar ona gore karar verırsın
Pubg steam hilesini kullanabilmen için 600 mesajının olması lazım diye biliyorum sen nasıl kullanıyorsun ?Gelen güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Hileyi kullanmak hala güvenilir mi yoksa bekleyelim mi ?
Yanlış biliyorsun hocam 300 mesaj . 600 mesaj apex legends için..Pubg steam hilesini kullanabilmen için 600 mesajının olması lazım diye biliyorum sen nasıl kullanıyorsun ?
Pubg steam hilesini kullanabilmen için 600 mesajının olması lazım diye biliyorum sen nasıl kullanıyorsun ?
Bekle dostumGelen güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Hileyi kullanmak hala güvenilir mi yoksa bekleyelim mi ?
Şimdilik öyle yapıyoruz kralBekle dostum