Pubg Steam 7.3 Gb Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hile guvenli oldgunu nerden çıkardın? Ben sadece esp acmama ragmen 2.denememde komple ban atti
Ters taraftan uyandın heralde. Önce yazımı oku ondan sonra düzgünce cevap ver. Hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemedim kullanmak güvenilir mi şuan diye sordum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adamlar 1 aydır oynuormuş banlanmamış sen neden banlandınki ? hwidında falan sorun olmasın ?
Hayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban atti
Post automatically merged:

Ters taraftan uyandın heralde. Önce yazımı oku ondan sonra düzgünce cevap ver. Hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemedim kullanmak güvenilir mi şuan diye sordum.
Ters tarafimdan uyanmadim dostum ama uslubuna dikkat et derim. Benim hesabım kapatıldı baskasinin hesabi bosuna gitmesin die söylüyorm

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Vallahi hileyi çatır çatır kullanıyorum hiç bir sıkıntısıda yoktu güncellemeden önceye kadar. 20 - 30 el atmışımdır ama kesinlikle adam öldürme üstüne oynamıyorum. Safe e önceden gidiyorum ve mecbur kalmadıkça çatışmaya girmiyorum. 7-8 kerede bitincide oluşumdur reportlukta hiç bir hareketim olmadığından güvenli şekilde kullanmaya devam ettim. Ama şimdilik beklemedeyiz.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban atti

Ters tarafimdan uyanmadim dostum ama uslubuna dikkat et derim. Benim hesabım kapatıldı baskasinin hesabi bosuna gitmesin die söylüyorm
Senin üslubuna dikkat etmeni öneririm ben herhangi bir şey demeden kendi kendine gelin güvey olup hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemişim gibi konuşmuşsun.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

sen hileyi çok belli ettigin için banlanmıştın hatırlıyosan hilenin sucu degil yani başkaları banlancak diye bi kavram yok

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
bencede beklemek en iyisi

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
yetkililer bi açıklama yapcaktır bence

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yeni gelen güncellemeyle hile detect olabiliyor. Yani hile kullandığınız hesap ban yeme riski var oyüzden biraz beklemekte fayda vardır iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...