Süper Üye
Şimdilik öyle yapıyoruz kral![]()
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bypass ı kontol etmek gerekir anti cheat güncellemesiŞimdilik öyle yapıyoruz kral![]()
Bence hemen kullanabilirsin oyun güncellemeden çıktığında oyunun açığı çok oluyor hileyi geç algılıyorGelen güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Hileyi kullanmak hala güvenilir mi yoksa bekleyelim mi ?
Evet anti cheat güncellmesi gelmiş beklemekte fayda var .Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBypass ı kontol etmek gerekir anti cheat güncellemesi
Gelen güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Hileyi kullanmak hala güvenilir mi yoksa bekleyelim mi ?
adamlar 1 aydır oynuormuş banlanmamış sen neden banlandınki ? hwidında falan sorun olmasın ?Hile guvenli oldgunu nerden çıkardın? Ben sadece esp acmama ragmen 2.denememde komple ban atti
Ters taraftan uyandın heralde. Önce yazımı oku ondan sonra düzgünce cevap ver. Hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemedim kullanmak güvenilir mi şuan diye sordum.Hile guvenli oldgunu nerden çıkardın? Ben sadece esp acmama ragmen 2.denememde komple ban atti
Hayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban attiadamlar 1 aydır oynuormuş banlanmamış sen neden banlandınki ? hwidında falan sorun olmasın ?
Ters tarafimdan uyanmadim dostum ama uslubuna dikkat et derim. Benim hesabım kapatıldı baskasinin hesabi bosuna gitmesin die söylüyormTers taraftan uyandın heralde. Önce yazımı oku ondan sonra düzgünce cevap ver. Hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemedim kullanmak güvenilir mi şuan diye sordum.
valla ne desem bilemedim biriyle daha tanışmıştım çocuk 1 aydır oynuyormuş.Hayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban atti
Blmiyorm kardesm ben hatta konu actim hileyi lobidemi aciyoruz die genede sorun ne anlamadmvalla ne desem bilemedim biriyle daha tanışmıştım çocuk 1 aydır oynuyormuş.
Senin üslubuna dikkat etmeni öneririm ben herhangi bir şey demeden kendi kendine gelin güvey olup hile kullanmanın güvenli olduğunu söylemişim gibi konuşmuşsun.Hayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban atti
Post automatically merged:
Ters tarafimdan uyanmadim dostum ama uslubuna dikkat et derim. Benim hesabım kapatıldı baskasinin hesabi bosuna gitmesin die söylüyorm
sen hileyi çok belli ettigin için banlanmıştın hatırlıyosan hilenin sucu degil yani başkaları banlancak diye bi kavram yokHayir hwid temiz dostum ben seckin uye olduktan sonra ilk isim hileyi dememk oldu acttim mac bitmeden 24 saat ban atti ikinci girisimde komple ban atti
Post automatically merged:
Ters tarafimdan uyanmadim dostum ama uslubuna dikkat et derim. Benim hesabım kapatıldı baskasinin hesabi bosuna gitmesin die söylüyorm
Yeni mod gelmiyor hayır anti cheat konusunda güncelleme gelmiş yani hileleri engellemeye çalışıyorlar sanırım.Yeni mod mu geliyor ?