Gülen İnsan
Süper Üye
bilgisiyarın iyi galiba ne kdar mala oldu sana ries özelikklerini yza bilirimisn sana zahmetgrafikleri efsane oynanışıda güzel ama oyun bir noktadan sonra kendinden soğutuyor heleki pusucular insana illallah ettiriyor son zamanlardada oyunda düşük akıcılık söz konusu
nesi saçma kardeşim sistemi ve ne kadar mal oldugunu soruyoeum nesi saçma steam pubg var benim kasıyor biraz onum için sorıuyorum sen ise yorum kasmak için saçma yorum atıyosunçok saçma bir deklem sormuşşsun
Ekran kartı Sapphire Rx590 N+ İşlemci Ryzen 5 2600 Hyperx 2x8Gb Ram Asus PRİME A320M-K ANA KARTI 450 GB SSD VAR KRALbilgisiyarın iyi galiba ne kdar mala oldu sana ries özelikklerini yza bilirimisn sana zahmet
Ekran kartı Sapphire Rx590 N+ İşlemci Ryzen 5 2600 Hyperx 2x8Gb Ram Asus PRİME A320M-K ANA KARTI 450 GB SSD VAR KRAL BANA 6 AY ONCE 4500 E PATLAMIŞTI KASAYLA BİRLİKTE
cok yararlı eyw benımda ısıme yaradıSteamde mermiler gerektiğinden fazla seker her silahın kendine göre hassasiyeti vardır
(PUBG MOBIL'de böyle birşey yok.)
Steamdekinin hile koruması daha güçlü denebilir
(PUBG MOBILE'nin o kadar değil.)
Steam PUBG'de rekabet daha fazladır
(PUBG MOBILE'de o kadar değil ayda yılda bi kere adam görüyorsun)
Steam PUBG'de mobil emülatöre alışmış birisi kolay kolay profesyonel oynayamaz acımazlar kafana vururlar
Steam PUBG'de ayak izleri veya silah mermilerinin resmi mini haritada gözükmez
(PUBGMOBILE'de gözükür.)
Steam PUBG'de ses duyma konusunda kavramanda zorluk çekebilirsin nereden geliyor mermi sesi diye
(PUBG MOBILE de öyle birşey yok.)
Grafikler ve arayüz başlı başına farklı, ayrıca steam daha akıcı ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor.benim merak ettiğim steam ile pubg mobile arasındaki fark nedir ?
anladım teşşekürlerGrafikler ve arayüz başlı başına farklı, ayrıca steam daha akıcı ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor.
arada zebilyon fark var Mesela mobile de birini vurmak çocuk oyuncağı silah sekme olayı yok gibi bişi sağından biri koşuyor mesela mobilede ses her yerden gelıyor kulaklık olsun olmasın mini mapde göstermese anlayamassın Mobilede hileye erişim çocuk oyuncağı sayamayacağım kadar fark varbenim merak ettiğim steam ile pubg mobile arasındaki fark nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?