teşekkür ederim dikkate alırım )hiç belli etmessen yemessin kill uğruna gidip adamların yerini bilmeden bulup bulup öldürürsen 1 günde yersin aim hacki kullanırsan garanti yersin
sağolasın dostum)belli etme yiceğini sanmıyorum ama dikkatli ol aimini direk adamın üzerinde tutma uzaktayken
şuanda kullanamıyoz maalesef seçkin üye olmam gerekiyor galiba inş başlayınca dikkate alırım aim sevmiyom zaten esp yeterliyani düşürürsün baya bir ihtimalleri reportlanmadıgın surece sıkıntı yok
sağolasın) dikkatli olmaya çalışacağım=)Esp ile oynamak en temiz risksiz şeklidir.
Ama kendini kaptırıp hile ettigini belli edersen
(Mesela son 5 kişi kala gidip hepsini rushlayip indirirsen) ban yersin
Ama kontrollü oynarsan ban yeme riskin baya
Düşük![]()
ben daha kullanamadım kullanan arkadaşlar varsa cevaplasalar sevinirim=)Suan yeni guncelleme ile calisan esp varmi acaba?
bencede esp yeterli bu oyunda =)yani esp acsan yeter zaten adamın nerde oldugunu gör cık ateş et daha iyi olur
yanı son guncelleme 8 mayıs diyor ama daha deneyemedim dostum =)Calisan,guncel esp varmi suan forumda?
Rica ederim iyi forumlarteşekkür ederim dikkate alırım )
Post automatically merged:
sağolasın dostum)
şuanda kullanamıyoz maalesef seçkin üye olmam gerekiyor galiba inş başlayınca dikkate alırım aim sevmiyom zaten esp yeterli
sağolasın) dikkatli olmaya çalışacağım=)
Bulamadim dostum ya,bi linki gostersende bi denesem be sana zahmetbencede esp yeterli bu oyunda =)
yanı son guncelleme 8 mayıs diyor ama daha deneyemedim dostum =)