Seçkin Üye
güncelleme geldi hani oyuna 9 nisanda ondan öncesinde kullananlar varmış esp + aim felan güncellensin ilk işim hileyi denemek olcak çünkü legit oynayıp az kille belli etmeden oynarsÖncelikle selamun aleyküm dostlarim bi hafta önce felan çalışıyor yaziyordu pubg steam hilesi şuan guncelmede 3 gündür takip ediyorm nezman güncelleme biter bilgisi olan varmi? Ayrica sadece esp kullanip ban yiyien varmi?
Not: Konu dışı yorum yapan raporlanacaktir
güncelleme geldi hani oyuna 9 nisanda ondan öncesinde kullananlar varmış esp + aim felan güncellensin ilk işim hileyi denemek olcak çünkü legit oynayıp az kille belli etmeden oynars
Post automatically merged:
geçen sezonmu ondan önceki sezonmuydu tam hatırlamıyorum akm için royal pass almıştımonda deneyeceğim bekliyorum inş sorunsuz olurda bi deneriz çünkü bu liteye benzemez ölüm kamerası sonra maç geçmişi felan sıkıntılı Ekli dosyayı görüntüle 36917
zaten hile kullanarak sonuçlarını göze almış oluyorum herkez için geçerli hocam hile kullanan insan her türlü sonuca açık olmalı :dValla en ufak aim belirtisi veya ona benzer bişey belli edersen hesab by by de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?