Süper Üye
Ben 8. Ve 10 kill alırım hiç uzaklastırma almadım çunku oyunu aldıgım gunden berı kill sayım yuksek ve çok agrasif oynuyorum bunlar hep etgen bilgineozaman en fazla 5 kıl alcaz
Ben 8. Ve 10 kill alırım hiç uzaklastırma almadım çunku oyunu aldıgım gunden berı kill sayım yuksek ve çok agrasif oynuyorum bunlar hep etgen bilgineozaman en fazla 5 kıl alcaz
ozmaan agresif oynayinca ban rıskı bı nebeze azalıo pekı sen aım kulanyıonmuBen 8. Ve 10 kill alırım hiç uzaklastırma almadım çunku oyunu aldıgım gunden berı kill sayım yuksek ve çok agrasif oynuyorum bunlar hep etgen bilgine
5 alman degil nasıl aldıgın önemliBen 8. Ve 10 kill alırım hiç uzaklastırma almadım çunku oyunu aldıgım gunden berı kill sayım yuksek ve çok agrasif oynuyorum bunlar hep etgen bilgine
Aim yokozmaan agresif oynayinca ban rıskı bı nebeze azalıo pekı sen aım kulanyıonmu
ben şu an oynuyom dostum sen çok belli etmissin incelemeden geçmemişhesap ban yedı bıle adam vurmadım
hayır adam bıle vurmadım dırek oyundan attıben şu an oynuyom dostum sen çok belli etmissin incelemeden geçmemiş
uzaklaştırdılar ya hile olduguna %99 olarak karar verdiler 2 bi şans vermediler dün banladılar senı bugun sıstemıne dustuhayır adam bıle vurmadım dırek oyundan attı
tam olarak nasıl kullanmıştın ustaBan atiyo denedim
Lobide actim oyun ortasi ban attitam olarak nasıl kullanmıştın usta
24 saatlik banın acıldıkdan sonramı ban yedın. hilede no recoil kullandınmı
gecmıs olsun kardesım aim ve no recoil %99 banlatıyorHayir komple ban yedim acilmicak hesabim