İyi oyunlar dost < 3yaklaşık 4 5 gündür kullanıyorum önce 1 gün sonra 3 gün şuan da 3 günlük tekrar satın alım yaptım ürün başarılı ilgi alaka için ayrıca teşekkür ederim .
Teşekkür ederimİyi oyunlar dost < 3
Teşekkür ederim
İyi oyunlar dost < 3uzun süredir kullancıyım yorumlarımı bırakmak istedim ürün tam olarak f/p ürünü legit kullanımda sorunsuz emeğinize sağlık tekrar.
İyi oyunlar dost < 3Kendisi sırf başka bi yerde sorun yaşamış olduğum için kurulumu önce yapıp,çalıştığından emin olduktan sonra ücreti aldı .Sağlam satıcıdır parayı aldıktan sonra umursamayanlar gibi değil
+REF
İyi oyunlar dost < 310 numara hile mükemmel tavsiye ederim çok mütevazı biri bir çok alışverişimiz olacaktır
Merhabalar eleştirinize ufak bir dipnot eklemek isterim. Aimbot açık halde de kullanılabilir *Çalışmıyor ibaresi doğru değil. Ancak abartıldığı vakit *özellikle de aimbot ayarını yapmayı bilmeyen kullanıcılar için* 1 günlük yasak atabileceğini belirttim. Aşağıda ki ssde de gözüktüğü üzere trıggerbot un ne olduğunu dahi bilmediğinize dikkat çekerim. Ayarı düzgün yapamadığınız için çalışmıyor demeniz normal ancak çalışıyor. Yine de eleştiriniz için teşekkür ederiz.Dün alıp kullandım aimbot çalışmıyor, ban yememek için açmamanız gerektiğini söylüyorlar zaten. Diğer yazılımları bilmiyorum fakat PUBG steam yazılımını kesinlikle önermiyorum kullandıklarım arasında en kötüsüydü. Kullanıcı olarak eleştirimi yapmak istedim kolay gelsin.
İyi oyunlar hocam.Oyunu başka bir hale getirdi ben oynarken legit ayarlarla satıcının dediği ayarlar oynuyorum daha keyifli oluyor. İlgi ve alakası da çok iyi hemen yardımcı oluyor. Aimbot konusuna gelirsek açık şekilde verilen legit ayarlarla beraber 10 15 maç attım bazı maçlar kapatıyorum herhangi bir sorun da yaşamadım görmek isteyen dm üzerinden bana ulaşabilir ekran açıp gösterebilirim. İyi satışlar
Kullanmayı bilmiyorsundurDün alıp kullandım aimbot çalışmıyor, ban yememek için açmamanız gerektiğini söylüyorlar zaten. Diğer yazılımları bilmiyorum fakat PUBG steam yazılımını kesinlikle önermiyorum kullandıklarım arasında en kötüsüydü. Kullanıcı olarak eleştirimi yapmak istedim kolay gelsin.
Kullandım aimi düzgün çalışıyor ve kullansan bile kitlene kitlene ban yedirtmiyorDün alıp kullandım aimbot çalışmıyor, ban yememek için açmamanız gerektiğini söylüyorlar zaten. Diğer yazılımları bilmiyorum fakat PUBG steam yazılımını kesinlikle önermiyorum kullandıklarım arasında en kötüsüydü. Kullanıcı olarak eleştirimi yapmak istedim kolay gelsin.
Kullanmayı bilmiyorsundur
Kullanmanızı tavsiye ederim sıfır ban %100 güvence
Kullandım aimi düzgün çalışıyor ve kullansan bile kitlene kitlene ban yedirtmiyor
Maalesef.steam bakiye ödeme olur mu kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?