- Konuyu başlatan
-
250 olan ne kardeşim 250tl miEn cok ban yedıren hıledır kesınlıkle kurmayın ondan ucretzısdır
tanermetin34@gmail.com
Hile cok bende vac korumalı
Bana ulaş 24 saat kullanım 250
Post automatically merged:
250 tl 24 saat çalışır full dur vac antı ban korumalıdır team uzaktan yardımcı olunur
tanermetin@gmail.com
Kardeşim oyunun kendisi 80-90tl zatenEvet garantılı hıle pahalı olur
Kendi zekalarıyla kazık atıyorlar yazık .dKardeşim oyunun kendisi 80-90tl zatenayak üstü adam mı silkeliyorsunuz anlamadım ki. Ben ücretsiz kullanıyorum 2 aydır ban falan yemedim eyvallah
2 gun once yenı anti cheat yazılımına guncelledı oyun global ban atar merak etmeKardeşim oyunun kendisi 80-90tl zatenayak üstü adam mı silkeliyorsunuz anlamadım ki. Ben ücretsiz kullanıyorum 2 aydır ban falan yemedim eyvallah
Ama sende abarttın kardeş o paraya 3 tane pubg alınır yani2 gun once yenı anti cheat yazılımına guncelledı oyun global ban atar merak etme
Kullandıgın hack pak koll hilesı rıskı cok fazla dıkkatlı kullan gardasımKardeşim oyunun kendisi 80-90tl zatenayak üstü adam mı silkeliyorsunuz anlamadım ki. Ben ücretsiz kullanıyorum 2 aydır ban falan yemedim eyvallah
Geliştirmek kolay olmuyor her oyun guncelledıgnde bızde uzun ugraslar verıyoruz kardsm saglarKendi zekalarıyla kazık atıyorlar yazık .d
250verilirmi2 gun once yenı anti cheat yazılımına guncelledı oyun global ban atar merak etme
Kac verilirmiş dolar250verilirmi
sınırsız mı 250 yoksa 1aylık felanmı?
Özel hile kişiye özel olur aktıf oldugu andan ıtıbaren 24 saat calışır az kişilere verilirki ban yemesin aylık hilelerde anticheat sistemine yakalanırsa hile verilen kişilerden birisi digerleride banlanır bu yuzden 24 saatlik tir tekrar satın alındıgında tekrar program lanıp gönderilir ozel hile araştıra bilirsin250verilirmi
sınırsız mı 250 yoksa 1aylık felanmı?
KAREŞİM HİLE ÇALIŞIYOPRSA ATABİLİRMİSİN YAKardeşim oyunun kendisi 80-90tl zatenayak üstü adam mı silkeliyorsunuz anlamadım ki. Ben ücretsiz kullanıyorum 2 aydır ban falan yemedim eyvallah
kb geç yazıyorum malum okul açıldı pc yasaklandı ama konuyu okdum zaten ban yemek umrumda değil yazmışsın tavsiyede bulunmak istedim sadece üstelik oyun 90 tl yaw ne önemli değili xdCevap yazmadan önce konuyu okusanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?