Onaylı Üye
logitech için bildiğin macro ayarı var mı?Logitech veya Bloody öneririm. Onların dışında başka bir mouse kullanmadım. Genel olarak oyun performansı oldukça iyi makro mouseları var
which model? deathadder elite good choice?there is no macro mouse better than razer.
bloody olsaydı a tayım derdinmdeselamlar,
bende logitech mouse var forumda paylaşılan macroyu kullanıyorum fakat oyun içinde bazıları var slr mini sks ile tarıyormuş gibi sıkıyor
bildiğiniz , kullandığınız macro var ise bilgilendirirmisiniz?
hangisi bilgilendirirmisin geri tepmeme var mı ?Kardeşim logitech in orjinal macrosunu kullanıyorum
En sağlamı o hocam diğer türlü çok uğraştırıyorbende logitec kullanıyorum kendi ayarlarını yaptım yutuptan sende baka bilirsin
hocam biraz araştırdımda bu seri slr ı felan bulamadım ya varsa aklında kalan link atabilirmisin veya sorun olmazsa senın macrona bakabilirmiyim?bende logitec kullanıyorum kendi ayarlarını yaptım yutuptan sende baka bilirsin
onunda macrosu var norecoilKardeşim macro farklı birşey silahın atışını hızlandırıyor mermi hızını sekmeme için ayrı bir Programlı kullanman gerekli you tüne sen bulabilirsin
2018 den beri kullandıgım bi yazılım var her hangi bir mouse fark etmez youtube görmüştüm şans eseri istersen özel yaz virustotal ile birlikte atabilirim hiç de ban yemedim200 300 metre full m4 spray Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?