Teşekkürler farketmedim.Virustotalda rar ı taratmışsın
Dostum %100 çalışıyor resimli anlattım herkez anlasın diye.ahk dosyasını çalıştırmak için AutoHotKey programını indireceksin sonra oyuna giriş yap hatta oyuna gir oynamaya başla misal m416 kullanacaksın otomatik silah olarak FBI-macroya geç alt tabdan tepme seviyesini 4 - 5 yada dürbüne göre ne kullanacaksan kendine göre ayarla ve "kaydet" tuşuna basıp tamam de ve oyuna geç keyfini çıkar herhangi bi kod yazma cheat engine bilmem ne kullanman gerekmiyor daha ne istiyosunuz.En basit yöntemi size sundum işte.Sorun nedir daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olurum.Pubg lite için değilmi çalışmıyor
sorun nedir nasıl çalışmıyor.çalışmıyor kardeşim 10 kere denedim aynı.
hiç bir şekilde çalışmıyor oyuna giriyom programı açıyorum dediklerini harfiyen yaptım ama sonuç aynı. aim yine yukarı kayıyor.sorun nedir nasıl çalışmıyor.
Oyunu açmadan çalıştır .ahk olarak algılanma riski yok şuana kadarr algılanmadı hiçban riskş varmı 5 6 aylık hesbım banlanmasın 2 3 sefer para yatırdım
risk yok desemde tatmin olmayacaksın eminim insanızrisklimi ban yersem lite oynamam daha bırakırım mobilde ban yedim bıraktım mobili
rica ederim güncelleme gelicek 1 2 güne kolaylık bakımından arada bak buralaraeyw kardeşim allah razı olsun 1 gun yan hesapdan oynayacam gerekirse 2 gün oynarım
Yönetici olarak çalıştırmayı dene.çalışmıyor kardeşim 10 kere denedim aynı.
ahk autohot key in kısaltımı mause veya klavyeyi otomatik otamatik oalrak yönetmek için kullanılan program türü veya daha üstü marko şuan çalışmaktadır herkangi bir sorun yok siyah ekran sorunu bilgisayar sebepli olabilir.Daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirimahk ne işe yarıyo
çalışmıyor oyun sıyah ekran oluyo donuyo ahk yı ne yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?