🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
knk bir video çekme şansın yok mu gösterseydin keşke bize ne kadar etkili olduğunu gösterme şansın var mı rica etsem? Berly, AK-47, Ve M4 Silahlarında ayrıca SLR da olur lütfen.. ona göre Razer mouse almayı düşünüyorumRazer fareniz var Pubg Steam oynuyorsunuz ancak silah geri tepmelerini kontrol etmekte zorlanıyorsanız işini kolaylaştıracak bir macro dosyası paylaşıyorum.
Razer synapse Uygulamasıyla uyumlu çalışan tüm Razer farelerde kullanabilirsiniz.
Macroyu Synapse içerisine import etmeniz ve antreman bölümüne girip aşağıdaki ayarlar ile test etmeniz
ve gerekli gördüğünüz takdirde oyun içerisindeki ayarlarınızı kendinize göre ayarlamanız silah tepmelerini %70-80 azaltacak
hedefi vurmak daha kolay olacaktır.
Yapımcı / Credits UC 'den Mafia4321x
Ekli dosyayı görüntüle 89454
Önerilen Fare DPI ayarı 1800 'dır.
Ekli dosyayı görüntüle 89456
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hayırrazer harici çalışır mı??
Hayırbaşka mauselerde çalışır mı
Yesonly razer ?
HayırLogitech fare kullanılabilir mi?
Hayırknk bir video çekme şansın yok mu gösterseydin keşke bize ne kadar etkili olduğunu gösterme şansın var mı rica etsem? Berly, AK-47, Ve M4 Silahlarında ayrıca SLR da olur lütfen.. ona göre Razer mouse almayı düşünüyorum
Nokta gidecek diye bir iddia 'da bulunulmadı konuyu oku lütfen.nokta gıtmıyor bu sekmeme sag sol gıdıyor
Evetpubg oynayan kaldı mı
Noplease make a video on it
Yokbunu farklı mauslarda kullanma sansımız nedir
Bu yazdığın Razer için olan bir konu üzgünümagalar her mause icin yapasaniz olmuyor benim lcraus pro bi el atsaniz
İndirsen de kurulumunu yapamazsın boşver kardeşim senarkadaşlar nerden ınıdıryoz buu ben yapamadım
bir video çekmek bu kadar zor mu yani? XDDDDHayır
Hayır
Yes
Hayır
Hayır
Nokta gidecek diye bir iddia 'da bulunulmadı konuyu oku lütfen.
Evet
No
Yok
Bu yazdığın Razer için olan bir konu üzgünüm
pubg oynayan kaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?