Çözüldü PUBG Steam Siyah ekran sorunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba bilgisayarıma format attım, ve Steam üzerinden PUBG indirdim formattan önce çalışan oyun formattan sonra başlattıktan sonra sadece siyah ekran vermeye başladı. Oyunu silip tekrardan yükledim driverlarim güncel. Daha önceden bu hatayı yaşamış olan var mı? Veya bildiğiniz bir çözüm yolu var mıdır? Ve oyundan alt+f4 cekince sekme kayboluyor fakat Steam uzerinde oyunu hala oynuyor olarak gozukuyorum, oyunu durdur dediğimde ise delayli olarak kapanıyor.
Windows 21H1 ve 1709 dualboot olarak kurulu sistemimde

Çözüm
301 / 5,000

Translation results​

oyunu sisteminizden tamamen silin ve ayrıca buharı da silin, ardından buharı kurun ve pubg'yi indirin, çalışmıyorsa kontrol paneline gidin buharı kaldırın, açılır pencere görünür, kaldır veya Onar'a tıklamanız gerekir, aynı şekilde Onar'a tıklamanız gerekir pubg de aynı işlemi yapın
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba bilgisayarıma format attım, ve Steam üzerinden PUBG indirdim formattan önce çalışan oyun formattan sonra başlattıktan sonra sadece siyah ekran vermeye başladı. Oyunu silip tekrardan yükledim driverlarim güncel. Daha önceden bu hatayı yaşamış olan var mı? Veya bildiğiniz bir çözüm yolu var mıdır? Ve oyundan alt+f4 cekince sekme kayboluyor fakat Steam uzerinde oyunu hala oynuyor olarak gozukuyorum, oyunu durdur dediğimde ise delayli olarak kapanıyor.
Windows 21H1 ve 1709 dualboot olarak kurulu sistemimde
pubg'yi sildiğinizde steam'i yeniden kurdunuz mu?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
301 / 5,000

Translation results​

oyunu sisteminizden tamamen silin ve ayrıca buharı da silin, ardından buharı kurun ve pubg'yi indirin, çalışmıyorsa kontrol paneline gidin buharı kaldırın, açılır pencere görünür, kaldır veya Onar'a tıklamanız gerekir, aynı şekilde Onar'a tıklamanız gerekir pubg de aynı işlemi yapın

Çözüm
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
alt f4 çektildiği için kapatmıyo görev yönetisinden kapatman gerekiyor o durumda siyah ekran sorununa gelince discord arayüz ve nvidia arayüzü xbox arayüzü kapatmayı denemelisin o yüzden yapıyor olabilir internette biraz araştırdım

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim formattan sonra bir programı silinmiştir onu bulman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...