☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Hayir en son oyunu silmekte buldum çareyiSorununu cözebildin mi?
Duzenledim ekledim tesekkurlerBir cok sebebi olabilir sistem ozelliklerini vs bi yaz dostum baksin bilenkisiler
Ekledim ozellikleriBende de aynı problem olmuştu. Sorun ramlerdenmiş değiştirince düzeldi ama sistem özelliklerini falan bilmeden yorum yapmak uygun olmaz.
Denedim sorun devam ediyorWindows grafik ayarlarinda pubg yi ekle yuksek performans olarak ekran kartini seç otomatikte kullanma
Evet hepsini uyguldim sorun cozulmediTekrar yuklemeyi veya oyun dosyalarini onaayi dener misin uzun surecektir fakat bi cozum onerisi. Ayrica yrni format attiysan driverlarinin hepsini yukledigine emin misin ?
Custom bir windows mu kullaniyorsun orjinal kopya mi ? Bazi custom windows surumlerinde uyumsuzluk sorunlari yasanabiliyor.Evet hepsini uyguldim sorun cozulmedi
Orjinal hocam 10 proCustom bir windows mu kullaniyorsun orjinal kopya mi ? Bazi custom windows surumlerinde uyumsuzluk sorunlari yasanabiliyor.
oyuna gırıyorum dırek atıyor ısınma sansı yokOyunu oynarken sistemin isi degerleri va normal mi acaba asiri yuklenme vs yapiyorsa ondan da olabilir
Valla bilemedim steami vs herseyi kaldirip tekrar kur hatanin tam icerigini ve sebebini bilemedigim icin bi oneride bulunamiyorum şudur budur diye :/oyuna gırıyorum dırek atıyor ısınma sansı yok
Hayir en son oyunu silmekte buldum çareyiSorununu cözebildin mi?
Tekrar indirince düzeldi yani?Hayir en son oyunu silmekte buldum çareyi
Tekrar indirmedim oyunu sorunu cozemeyince sildimTekrar indirince düzeldi yani?
Anladim, konunu kilitliyorum o zaman.Tekrar indirmedim oyunu sorunu cozemeyince sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?