Seçkin Üye
Ram söylemeyi unutmuşum 16GB ram var.ram 8 gb ise kasar 16 lazım
Dediğim gibi bütün güncellemelere baktım. Güncel olmayan bir şey yok ama gözümden kaçmış olabilir bir yardım eder misin discord falan ?driverlerin güncel mi peki ?
16GB ram var diyorum ?Minimum Ram 8GB
sisteminle alakalı olduğunu düşünmüyorum taramadan sonra temp,prefetch,%temp% bunları temizlemeni de öneririm boş klasorler durmaları anlamsız umarım yardımcı olurdeniyorum hemen yeterki şu sorun özülsün yoksa cidden sistemim kötüyse gidip RTX 2080 ve i9 alıcam umarım kötü değildir sistemim.
Bunları hergün tekrarlıyorum değişen bir şey yok.sisteminle alakalı olduğunu düşünmüyorum taramadan sonra temp,prefetch,%temp% bunları temizlemeni de öneririm boş klasorler durmaları anlamsız umarım yardımcı olur
Kardeşim Discorda gelebilir misin yardımcı olabilir misin bilgi sahibi birine benziyorsun. dediğim gibi çok bir bilgim yok ama ufak tefek çşeyleri yaptım onu demek istedim Discord.Boş yorum yapma diyorsun da bilgisayarın da gerekli olan dosyaları bizimle paylaşmıyorsun dx11 güncellemen en son sürüm müBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2008, 2010,21013.2015,2019 hepsi yüklümü nvdia en son güncel sürücün yüklü mü sisteminde virus var mı son olarak nvdia denetim masasından oyunun exe. si dahili gırafik kartımı mı yoksa nvdia grafik kartı ile mi acılıyor oyun gerekli bilgileri bizimle paylaş Kardeşim bizde sana yardımcı olalım o zaman.
Dostum adam fps drop yiyorum demiyor kasıyor diyor sistemsel bir sorun mevcut.internetin nasıl oda önemli
Kardeşim internetimde bir sorun olsa anlardım 60 70 ms ile oynuyorum sıkıntı yaratmıyor. sistem sıkıntı....internetin nasıl oda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?