Pubg telefon hilesi an itibariyle bulundu beyler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güzel kardeşlerim,suan cok mutluyum.Cünkü telefondan pubg oynayıp,pcden lol oynuyan birisiyim.Sürekli her hileyi teker teker deneyim defalarca denedim.Sürekli ban sorunları ile karsı karsıyaydık.Suanki hilede radar bile o kadar çok işime yarıyor ki ve sizinde yarıyacagına adım gibi eminim.Radar +aimbot acında ban yemiyorsunuz ama ben hala test asamasında oldugum için,sadece radarla devam ediyorum 5 oyundur ban yemedim.Daha devam ediyorum.Mutlulukdan sizle paylaşmak istedim..Şimdi asıl sorum bunu paylaşmak istiyorum burada ama youtube'de başkası paylaştıgı için forum kurallarına aykırı bir davranıs olur mu? Çünkü bu hileyi en az ben kadar bekliyen yaklaşık benim bildigim en az 30 kişi var? Bir yetkili eğer izin verirse direk paylaşıyım,cünkü link atmayı tam bilmiyorum veya yetkili arkadaşı yönlendirip onun paylaşmasını saglıyım.Pc basında haberinizi bekliyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
testden cikdigi zaman bizimlede paylasirsan cok mutlu olurum

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kankam deniyorum,valla suan masallah sıkıntı yapmadı..Çok mutluyum,Loldeki scrept güncelleme gelse,bu kadar mutlu olmazdım herhalde :D İlk işim paylaşmak ama merak ettiğim soru,forum kurallarına aykırı olurmu?

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Bulundu bulundu diyorlar ortada hile yok :D paylaşında nasiplenelim :))

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi özelden söylersen çok makbule geçer askerde bu kadar rahat olamayacağım

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bulundu bulundu diyorlar ortada hile yok :D paylaşında nasiplenelim :))
kankam yetkili biri izin verirse,youtube adresini paylasacagım.ordan denediklerim arasında cıktı.bayadır oynuyorum.sorun yok.yyetkili biri izin verse.direk paylasacagım.kanal felan,isim vermek aykırı olup ceza almak istemiyorum.sonucla lolun screptini buradan kullanıyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teshekkurler kardesim. Bunu ariyordum bende aylardir

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yetkili birini etiketlermisiniz,o arkadaşın youtubede paylaştıgı video linkini atarsam,ceza yermiyim?Çünkü ceza yiyince sitedeki screpti kullanamıyorum arkadaşlar..Eğer paylaşabilirsin derse,linki veriyim.7-8 mac oynadım.aimbot ve radar ile quest hesapdan hiçbi sıkıntı ile karsılasmadım
Post automatically merged:

Bir yetkili izin verirse direk sizlerle paylaşacagım,cünkü ban veya ceza yersem loldeki screptide kullanamıycagımdan dolayı arkadaşlar.Youtubede adamın reklamı oluyor gibi bi izlenim oluşup ban yemek istemiyorum cünkü

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...