ayarları denedim. fakat benim sorum su olacak
ayni ayarlarda aynı pc ile günün farklı saatlerinde girdiğimizde bazen efsane güzel oyun cıkarırken bazen takılmalar yaşanıyor. interneti kontrol ediyorum genelde 70-80 ms arasında oluyor. bu takılmaların sebebi oyunla alakalı olabilir mi
ayarları denedim. fakat benim sorum su olacak
ayni ayarlarda aynı pc ile günün farklı saatlerinde girdiğimizde bazen efsane güzel oyun cıkarırken bazen takılmalar yaşanıyor. interneti kontrol ediyorum genelde 70-80 ms arasında oluyor. bu takılmaların sebebi oyunla alakalı olabilir mi
Takılma sorunu, oyunu emülatörden oynamaktan kaynaklanıyor. Gameloop her ne kadar oyunun orjinal emülatörü olsa da, en nihayetinde PC üzerine kurulan bir sanal makine. Dolayısı ile tam anlamı ile uyumlu çalışması mümkün değil. Takılma işini sıfırlamak da mümkün değil bence. Ayarlarla, bir takım harici yazılımlarla takılmayı azaltmak mümkün ama PC tabanlı bir oyun gibi hiç takılma olmadan oynamak bence çok olası değil.
Ping ise biraz daha farklı bir durum. Ping daha çok sunucu mesafesi, sunucunun yoğunluğu vs. ile alakalı. 70-80 ms olarak söylediğin eğer oyun için ping ise bence biraz yüksek. Ben 48-50 civarı alıyorum ortalamada.