9 Mar 2026 #1 furkanx55 F Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 7 HİZMET YILI Arkadaşlar pubg steamda 1 günlük uzaklaştırma aldım macrodan acaba tekrar girceğim zaman spoffer kullanmalımıyım tekrardan hemen banlarmı
Arkadaşlar pubg steamda 1 günlük uzaklaştırma aldım macrodan acaba tekrar girceğim zaman spoffer kullanmalımıyım tekrardan hemen banlarmı
9 Mar 2026 #2 crewbababa31 C Üye Katılım 3 Eyl 2022 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 Sosyal 3 HİZMET YILI 1 günlük uzaklaştırma adı üstünde, fakat ne olur ne olmaz bir spoofer ihtiyacın olursa ekleyebilirsin discord üzerinden: flusha3162
1 günlük uzaklaştırma adı üstünde, fakat ne olur ne olmaz bir spoofer ihtiyacın olursa ekleyebilirsin discord üzerinden: flusha3162
9 Mar 2026 Konuyu başlatan #3 furkanx55 F Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 7 HİZMET YILI crewbababa31' Alıntı: 1 günlük uzaklaştırma adı üstünde, fakat ne olur ne olmaz bir spoofer ihtiyacın olursa ekleyebilirsin discord üzerinden: flusha3162 Genişletmek için tıklayın ... hocam macrodan yedim bakalım yarın tekrar yasaklama olursa yazıcam size
crewbababa31' Alıntı: 1 günlük uzaklaştırma adı üstünde, fakat ne olur ne olmaz bir spoofer ihtiyacın olursa ekleyebilirsin discord üzerinden: flusha3162 Genişletmek için tıklayın ... hocam macrodan yedim bakalım yarın tekrar yasaklama olursa yazıcam size
10 Mar 2026 Yasaklandı #4 NXSoftware N Banlı Üye Katılım 13 Tem 2018 Mesajlar 924 Çözümler 2 Tepki puanı 106 Ödüller 7 7 HİZMET YILI furkanx55' Alıntı: hocam macrodan yedim bakalım yarın tekrar yasaklama olursa yazıcam size Genişletmek için tıklayın ... Gerek yok spoofer hwid banlarda kullanılır. Hwid ban yersen direkt oyuna giremezsin rahatlıkla girip oynayabilirsin, spooferada ihtiyacın yok şuan.
furkanx55' Alıntı: hocam macrodan yedim bakalım yarın tekrar yasaklama olursa yazıcam size Genişletmek için tıklayın ... Gerek yok spoofer hwid banlarda kullanılır. Hwid ban yersen direkt oyuna giremezsin rahatlıkla girip oynayabilirsin, spooferada ihtiyacın yok şuan.
10 Mar 2026 #5 neso58 Seçkin Üye Katılım 15 Ara 2022 Mesajlar 326 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI Pubg de şikayet üzerinede yemiş olabilirsin hocam. hile olmasada macro olmasada önlem amacıyla uzaklaştırma yapıyolar bu şekilde.kesin makrodan olduğuna eminmisin ?
Pubg de şikayet üzerinede yemiş olabilirsin hocam. hile olmasada macro olmasada önlem amacıyla uzaklaştırma yapıyolar bu şekilde.kesin makrodan olduğuna eminmisin ?
10 Mar 2026 Konuyu başlatan #6 furkanx55 F Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 7 HİZMET YILI CaptainGX' Alıntı: Gerek yok spoofer hwid banlarda kullanılır. Hwid ban yersen direkt oyuna giremezsin rahatlıkla girip oynayabilirsin, spooferada ihtiyacın yok şuan. Genişletmek için tıklayın ... teşekkkür ederim hocam neso58' Alıntı: Pubg de şikayet üzerinede yemiş olabilirsin hocam. hile olmasada macro olmasada önlem amacıyla uzaklaştırma yapıyolar bu şekilde.kesin makrodan olduğuna eminmisin ? Genişletmek için tıklayın ... büyük ihtimal şikayet üzerine yedim evet hocam macro var ssadece
CaptainGX' Alıntı: Gerek yok spoofer hwid banlarda kullanılır. Hwid ban yersen direkt oyuna giremezsin rahatlıkla girip oynayabilirsin, spooferada ihtiyacın yok şuan. Genişletmek için tıklayın ... teşekkkür ederim hocam neso58' Alıntı: Pubg de şikayet üzerinede yemiş olabilirsin hocam. hile olmasada macro olmasada önlem amacıyla uzaklaştırma yapıyolar bu şekilde.kesin makrodan olduğuna eminmisin ? Genişletmek için tıklayın ... büyük ihtimal şikayet üzerine yedim evet hocam macro var ssadece
10 Mar 2026 #7 cihateren C Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Furkan makroya ihtiyacım var benimde
10 Mar 2026 #8 ahmettahaaa A Onaylı Üye Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 5 HİZMET YILI bende yedim kanka 1 günlük gerekiyor sanırım
12 Mar 2026 #9 HacıAykut H Üye Katılım 12 Mar 2026 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 30 Hwid değil yüksek ihtimal makrodan da değil makro banı olsa 1 gün sürmezdi