- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
araba geçerken acayipkasıyo resmen ekran kıtlenıyo bendebilgisayarın ne kadar iyi de olsa düşman yaklaştığı zaman kasma oluyor.
keşke be güzel kardeşimbi hevesimizi alsak yeterdi be kral ahsashash
Kastamonuduysan gel beraber oynayak benım pc den kardesımbi hevesimizi alsak yeterdi be kral ahsashash
lite bile yüklenmiyor ekran kartı desteklemediğinden dolayıücretli hile satan yerdemı var ?
Post automatically merged:
bilgisayarın acmıyor mu pubg yı
valla mobılı zor kaldırıyor bılgısayarlite bile yüklenmiyor ekran kartı desteklemediğinden dolayı
Kastamonuduysan gel beraber oynayak benım pc den kardesım
al benden de o kadar kral ahahahs rules of survival ile pubg hevesimizi dizginlemeye çalışıyoruz :d oynamadıysan tavsiye ederimvalla mobılı zor kaldırıyor bılgısayar
Bu sorunu nasıl çözdün? Nasıl araba uçuyorsun? Bunu yapmak istiyorum, ama pubg lite kapanıyor çözüm nedirNeye göre kasıyor mu ? Durduk yere kasmıyor ücretli hilelerde cpu ya fazla yuklendıgı ıcın bıraz kasıyor ama CR4ck hılelerde kasma tavan yapıyor
acıkcası şöyle bilgisayarımda 1050 ti ekran kartı 16gb ram ve i7 işlemci var
pubg mobile normal halde ayarlar fullken sorunsuz cpu 40da calışıyor hileyi actığımda bilgisayar ölüyorum kurtar diye bağırıyor anlam veremiyorum karşıma adam cıkınca oyun donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?