Üye
emilatör ayarini yükseltme gibi bi durum varmi? varsa nasil?kasma olmazmı emulator ayarını düiürsekte kasıyo
emilatör ayarini yükseltme gibi bi durum varmi? varsa nasil?kasma olmazmı emulator ayarını düiürsekte kasıyo
hepsi hilenin temeli gibi bişey ben 2d yi kapatıyorum sadece iskelet şeklinde kullanıyorum boat dediği botlar olmuyormu ? moderndede adamın ne oldugunu anlamam icin iyi oluyor yani insan tedirgin oluyor adam bot muu neyin nesi ona göre aim kullanıyorumSkeleton
Car
Boat
Modern Hud
Items
Bu seçenekleri ESP de off yaparsan, bir hayli düzelir kasma işi. Ben Items Car Boat kısmını kapattım, kasma azaldı, Modern HUD u da zaman zaman oyun içinde kapatıyorum, kalabalık ve sıcak çatışma öncesinde. Etkisi oluyor. Skeleton da çok etkiler ama kapatmak çok işime gelmiyor açıkçası![]()
you have to press the exit button and go back inpubg lite pubg kulaklık ses gitmiyor iletişim yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Post automatically merged:
pubg için pc ozellikleri neler olmalı
pubg LITE ?pubg lite de takım arkadaşın la nasıl iletişim yapabilirim miç acık ama ses gitmiyor
yeah some one play mobilepc olarak ne tavsiye edersiniz masa ustumu yok laptop mu arkadaşlar
pubg mobile oynayan var mı
How do you do that?bazen kasıyor ama çok az