karar 2 haftada değişirGeliştiriciler bu yönde açıklama yaptı evet doğru fakat ileride karar değiştirebilirler.
güncelleme olmadan hileyle mücadele imkansızGüncelleme gelmiycekmiş ama hile ile mücadele ediceklermiş yani demi ?
Umarım ki kararlarını değiştirirler. Steam Pubg sistemi yetmeyen kişiler var. Veya steam pubg alamayan kişilerde var. Bu yüzden Pubg Lite oyununu oynuyorlar. Halbuki oyun güzelde yani sarıyor da. Neden böyle birşey yaptılar anlam veremiyorum.Geliştiriciler bu yönde açıklama yaptı evet doğru fakat ileride karar değiştirebilirler.
aslında tam merak edilen cevaphile koruması hala aktif
Mobil lite'dede pek içerik güncellemesi gelmiyor sanırsam isminin lite olmasından kaynaklı bir diğer tahminim ise oyun pek fazla ilgi görmedi onlarda geliştirmeye uygun görmüyor.Umarım ki kararlarını değiştirirler. Steam Pubg sistemi yetmeyen kişiler var. Veya steam pubg alamayan kişilerde var. Bu yüzden Pubg Lite oyununu oynuyorlar. Halbuki oyun güzelde yani sarıyor da. Neden böyle birşey yaptılar anlam veremiyorum.
oyundan istedikleri katılımı bulamamış olabilirlerbeyler banda arkadaşım dedim bir daha yeni map falan gelmicekmiş yeni araç vs bi bilginiz varmı doğrumu bu haber
kaç milyon oyuncusu varoyundan istedikleri katılımı bulamamış olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?