herhangi bir çözüm yolu denedinmibendede aynı sorunaçılmaz gibi bilmiyorum üzülmüyorum sadece bir oyun benden kıymetli değil
yaramıyacak büyük ihtimalle çünkü anakartım ekran kartım veya disk kara liste gibi bir yere alınıyorEğer işe yararsa format atmak buraya yaz olur mu ?
Evet vpn ile girdim ama pubg lite oynamak için dün ve daha öncesi için vpn gerekiyordu artık tr sunucuları açıldı farklı mail açıp kayıt oldum zaten sorundada belirttiğim gibi you cannot play the game on this device anymore 'on this device'Daha önce VPN ile girdiyseniz, o maille değil de farklı maille kayıt olun. Önerim bu
Bu yöntemi bir çok defa denedim hatta masaüstümde duruyor herhangi bir değişim yok uygulamada kırmızı bir yer var oraya basınca bütün bilgileri görüyorsunuz bakarsanız değişmediğini görürsünüz ama yinede sağol kardeşim bu linkide indirip deniyeceğim
HWID BAN Sorunu Çözüldü Arkadaşlar Burdan Baka Bilirsnz.
Bir konu açtım yayınlanmasını bekliyorum sadece mantıklı bir çözüm aklıma geldi ama emin değilim sormak istedim ilk öncebu sorun bendede var
çünkü bir kaç defada pubg pc ye yakalandım bana memoryui sil diyordu öyle birşeyler yazıyordu reset atınca düzeliyordu ama pubg lite için böyle bir şey olucağını hiç sanmıyordummemoryui den dolayı olduğunu düşünüyorum çöp atmak istemiyorum tabi kimseyle alakası yok ben indirdim ama pubg lite için hile kullanmadım sadece yüklüydü cs go için kullanıyordum
Bendede aynı sorun vardı format attım düzeldi kardeşim istersen bir dene ama %100 olur diyememherhangi bir çözüm yolu denedinmi
Post automatically merged:
yaramıyacak büyük ihtimalle çünkü anakartım ekran kartım veya disk kara liste gibi bir yere alınıyor
sen ciddimisin yaBendede aynı sorun vardı format attım düzeldi kardeşim istersen bir dene ama %100 olur diyeme
Valla bende düzeldi takır takır oynuyorum ama bir arkadaşa format atmasını önerdim o bende işe yaramadı dedisen ciddimisin ya
Nasıl çözdün? Format mıÇÖZÜLDÜ KAPANABİLİR TEŞEKKÜRLER HERKESE
Nasıl çözdün ?
Nasıl çözdün? Format mı
bende aynı şeyi yaptım ssd taktım hdd çıkarıpben Ring of elysium da HWID ban yemiştim birde SSD ban yemişti bayadır oynayamıyordum bir türlü kaldıramamıştım yeni ssd almıştım öyle çözmüştüm sorunu.
bende aynı şeyi yaptım ssd taktım hdd çıkarıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?