Seçkin Üye
bu hata yüzünden de format atmak istemiyorum açıkcası,reset derken neden bahsettiğini anlayamadımkardeş aynı sıkıntıdan bende de var .ama reset attıgımda sorun cozuluyor açtıgım bir uygulama sorun yapıyor gorev yoneticisnden süphelendiğim şeyleri sildim ama hangı uygulama yakalayamadım.Bu arada bu hatanın yuzunden 100 sene ban yiyen var bence riske atma format at pc ne kurtul
300 mesaj yapmak format atmaktan daha zorBypass Kullanman Gerek Onuda Bulması Çok Zor Sen En İyisi 300 Mesaj Yapıp Hileyi KullanKolay Gelsin Uğraşıp Hesabı Banlatma Boşuna .
cheat engine tabanlı olduğunu sanmıyorum,indirdiğim yerde oyuna girip açıyordu direkt herhangi bir bypass işlemi yapmadanCheat Engine tabanlı hileyi mi kullanıyorsunuz? Oyuna bypass yaptınız mı? Ben bir sorun yaşamıyorum.
3 Gün300 mesaj yapmak format atmaktan daha zor
Sende Bir Bypass Var İse Paylaşabilirmisin Özelden Rica Etsem .Cheat Engine tabanlı hileyi mi kullanıyorsunuz? Oyuna bypass yaptınız mı? Ben bir sorun yaşamıyorum.
windows'un kendi güvenlik duvarından hızlı tarama yaptım ama bir şey bulamadı bir de ek antivirüs yazılımı indirip deneyeceğim,olursa yazarım buraya teşekkürler.Bir virüs taraması yaptır bilgisayarına düzelme ihtimali var. Sonuçta hileler kötü yazılım olarak görülüyor saklanıyorsa bulur siler.
Forumdaki Cheat Engine tabanlı hileyi kullanın. Aynı başlık altında nasıl bypass yapacağınız ile alakalı başkası tarafından açılmış bir konu daha var.cheat engine tabanlı olduğunu sanmıyorum,indirdiğim yerde oyuna girip açıyordu direkt herhangi bir bypass işlemi yapmadan
bakalım... detaylı virüs taraması yapıyorum şu andaGeçmiş olsun şimdi uğraş dur. Ya pc format ve birdaha bu tür birşeye bulaşmamak yada seçkin üye olmak senin kararın.
Forumda mevcut bir bypass zaten var. Ben onu kullanıyorum.Sende Bir Bypass Var İse Paylaşabilirmisin Özelden Rica Etsem .
Dostum Oradaki Bypass Çalışmıyor Sen Hangi Bypassı Kullanıyorsun .Forumdaki Cheat Engine tabanlı hileyi kullanın. Aynı başlık altında nasıl bypass yapacağınız ile alakalı başkası tarafından açılmış bir konu daha var.
Umarım işe yarar. Kolay gelsin.bakalım... detaylı virüs taraması yapıyorum şu anda
inceleyeceğim teşekkürler yardımların içinForumdaki Cheat Engine tabanlı hileyi kullanın. Aynı başlık altında nasıl bypass yapacağınız ile alakalı başkası tarafından açılmış bir konu daha var.
Hemen bakıyorum eyvallah.yotube yaz hatayı ilk video cmdye açıklamadki kodu yaz enter bas düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?