Pubgm 0.17 hilede iskelet sorunu ne zaman çözülür ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir zamanlar kullanmıştım hileyi çalışıyordu diye hatırlıyorum zaten pek gerekte yok gibi

Üye
6 HİZMET YILI
bir zamanlar kullanmıştım hileyi çalışıyordu diye hatırlıyorum zaten pek gerekte yok gibi
başkaları hile olmasa bizde açmayacağız kanka adam 500m den geliyor 10 tane evden olduğum eve gelip oturduğum odaya bomba atıyor bu adamlar yüzünden hile kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bendede ayni sorun var ama iskelet sorunu gameloop yada bluestacketen veya ekran kartindan olabilir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ban yiyen oldumu. Ben geçen günlerde kullandım yemek istemem açıkçası zaten 1-2 maç sonra kapattım sarmadı

Üye
7 HİZMET YILI
Güvenilir bir hack yok başka hacklar bile artık 3 ay ban atıyor
Post automatically merged:

Güvenilir bir hack yok başka hacklar bile artık 3 ay ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim öyle bir sorun yok bizde sende bir sorun olabilir. Temp ve prefetch dosyalarını temizleyip birdaha denermisin

Üye
6 HİZMET YILI
Süper Üye
6 HİZMET YILI
aslında bluestacks te bu hile açılıyorsa orada oynamak daha mantılı hem ban atma ihtimali azalır

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu olay tek sende oluyor reis hıleyı sılıp kurmanı ve pcnı yenıden baslatmanı onerırım ıyı gunler.

Üye
6 HİZMET YILI
bu olay tek sende oluyor reis hıleyı sılıp kurmanı ve pcnı yenıden baslatmanı onerırım ıyı gunler.
kaç kere sildim yükledim bilemiyorum pc ye yeni format attım zaten driverlar güncel antivirüs felan full kapalı yerel disk C de kprocesshacker diye bir dosya var onu felan full sildim yeniden yükledim ama nafile oyun güncellenmeden önce hiç birşey yoktu sonra oldu hepsi

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim Ban yemiyorum diyen net yalan söylüyordur. Ya da her şeyi kapatıyodur sadece adamı görme ESP sini açıyordur ki bende denedim aynı şekilde belli bir süre oynadıktan sonra yine acımadan 3 ayı geçiriyor. 0.17 den sonra VİP paralı hilelerde bile skeleton ESP yi iptal ettiler zaten 3d box özelliği var onu aç yine adamı gösteriyor skeleton bu kadar önemli değil bence.

Üye
6 HİZMET YILI
anladım kanka :d bizde öyle devam ediyoruz bakalım kutu esp si felan

Üye
6 HİZMET YILI
Süper Üye
6 HİZMET YILI
orada ban sorunu yok mu ? Tuhaf
Post automatically merged:

peki performansı nasıl smartgaga nın güzel bir performans veriyormu ?
tabi kardeşim smartgaga kolay kolay ban atmıyor nedeni ise Anti-Cheat sistemi yok. Ben geçenlerde Dword u kullandım baya abarttım 10 dk ban verdi gameloop olsaydı 3 ay verirdi. Ama smartgaga artık hizmet vermediği için güncelleme falan yapmıyorlar optimizasyon sorunu var. Ben dün denedim acaip takılma donma oluyor buda oyunu çok kötü etkiliyor benden söylemesi. Anlık olarak 4-5 saniye pcyi kitliyor. Bluestacks'i araştırsan daha iyi olur.

Im From Indonesia
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Dont use RISK cheat , u will get ban man later

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...