Merhabalar Hocam, test etmedim test edip sonuclari paylasabilirsiniz.Hocam selam, emülatörde çalışıyor mu bu çıtır?
Rica ederim,acaba oyundaysaniz configle ilgili ss gibi birsey paylasabilirmisiniz?config'le 20 kill almanın vakti geldi eline sağlım
henüz yapmadım yeni sezon geldiği zaman atarımMerhabalar Hocam, test etmedim test edip sonuclari paylasabilirsiniz.
Post automatically merged:
Rica ederim,acaba oyundaysaniz configle ilgili ss gibi birsey paylasabilirmisiniz?
Tesekkurler beklemedeyimEline koluna sağlık dostum yarın deneyip ss atarım
Merhabalar Hocam, test etmedim test edip sonuclari paylasabilirsiniz.Reis Emulatör İçin Oluyormu ?
Kral şuanda deniyorum yavaştan emülatöre ama büyük oranla olucaktırMerhabalar Hocam, test etmedim test edip sonuclari paylasabilirsiniz.
olmayada bilir gameloop 4.4 kullanıyorumMerhabalar Hocam, test etmedim test edip sonuclari paylasabilirsiniz.
BeklemedeyimKral şuanda deniyorum yavaştan emülatöre ama büyük oranla olucaktır
Post automatically merged:
olmayada bilir gameloop 4.4 kullanıyorum
Şuan Config dosyasını falan indiriyor oyun maplarını falanda indiriceğim ortalama 1 saat içerisinde yazarımBeklemedeyim
Tamamdir dedigim gibi beklemekteyim ilginiz icin tesekkurlerŞuan Config dosyasını falan indiriyor oyun maplarını falanda indiriceğim ortalama 1 saat içerisinde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?