@stalker8 şuan farklı bişey üzerinde çalışıyorum yetişmez akşama üzgünüm ama sonraki sezona düşünüyorum bu sezon olmaz herşeyi baştan yapmam lazım bazı kodlari silemezsem ban ptoblemi yada oyundan atma oluyor sakladığım dosyalara ulaşamadım bu sebep ile uğraşamam 1 haftami alır
Hadi ya, kötü olmuş. Sadece mesafe(distance) olsun deme sebebim daha güvenli ve kullanışlı olmasından dolayıydı. Düşmanın bize yaklaştığını veya uzaklaştığını daha rahat görüyorsun. Çizgi karakter riskli bir özellik, düşmanı gösteriyor ama bir nesnenin arkasında mı önünde mi fark edemiyorsun. Misal adam tepenin arkasında sana geliyor, yakınlığını ve bu dediğim şeyi anlayamadığından dağı tarıyacaksın. Buda seni bir numaralı hileci yapacak. Diğer sezona çok var dostum.. neyse artık..
@stalker8 I'm working on something different right now, I'm sorry for the evening, but I'm thinking about the next season, it won't be this season, I have to do everything from the beginning, if I can't delete some codes, I get banned or kicked out of the game, I can't reach the files I have stored, so I can't deal with this reason, it will take me 1 week