kral valla bilemiyorum o zaman sis arkası felan vurmuşsundur belki yayıncıya denk gelmişsindir ben kullanıyorum hileyi aimbotu legitde yapmıyorum ama ban yemedim halaBelli etmemek için aimbot kullanmıyordum bile (ara sıra kullanıyordum)
Post automatically merged:
SS var 1 yıl yediğime dair
Banım kalktı Gereksiz ban için destek açtım konuştuk hesap istedi sonra bugün hesabım açılmışHesap banı kalkmaz geçmiş olsun kaçınılmaz son
Ban Kalktı ve 1 yıldı 2023 1 yıl olmuyormu ?10 yıl olmasın sakın o hileden 1 yıl ban yiyenide ilk defa görüyorum benim bildiğim ya 10 yıl ban yersin yada hiç yemezsin
Yani destek ekibi hariç açamazdı zaten o banı iyi olmuş açıldığı.Banım kalktı Gereksiz ban için destek açtım konuştuk hesap istedi sonra bugün hesabım açılmış
Post automatically merged:
Ban Kalktı ve 1 yıldı 2023 1 yıl olmuyormu ?
Destek ekibi kaldırabilir.hesabın banı kalkmaz
Duruma bağlı.Bazen hile olmasada iyi oynayıp reportlanan var onları açıyolar.knk ban kaldırma talep fılan edıyonda bakmıyolar yada acmıyolar yanı ban yedıysen bnce o hsp gg
Sağol KralYani destek ekibi hariç açamazdı zaten o banı iyi olmuş açıldığı.
Rica ederim.Sağol Kral
maalesefArkadaşlar EzPubgM hilesi hiç belli etmememe rağmen 1 Yıl Banladı
Ban kaldırma bilen yazabilirmi Lütfen
Kaldırırlar hesabı incelemeye alıp.Tabi suçsuzsa.oto sistem banına gitmişsin istediğin kadar yaz videon yoksa kaldırmazlar
maalesef
oto sistem banına gitmişsin istediğin kadar yaz videon yoksa kaldırmazlar
Banım Kalktı Gereksiz yere atılan Küfür Banıymış herkese iyi oyunlaroto sistem banına gitmişsin istediğin kadar yaz videon yoksa kaldır
mevcut hesap ban yedikten sonra imkanı yok kalmaz. tekkoşulda kalkar oda belirtilen süre 100 yıl falan diyordur muhtemelen yani yok ._.Arkadaşlar EzPubgM hilesi hiç belli etmememe rağmen 1 Yıl Banladı
Ban kaldırma bilen yazabilirmi Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?