kardeşim bu olayı bende anlamıs degılım kafasına gore ban atıyor cozumunu bulan varsa yazarsa sevınırız
Kardeş nerenle okuyorsun yazıyı ??? Ben her zaman telefondan oynuyorum bugün ne olduysa attı benim hiçbir suçum yok ne kadar boş yapmayı seviyorsun bilmeden konuşmaKoskoca tgm firması kafasına göre ban atabilir mi sence ? bende vpn veya bypass kullanırken 10 dk ban atıyordu (bana şimdi kelime oyunu yapmayın yok ben hile kullanmam bypass kullanmadım vs ) Dns adresini değiştirin veya kesin sonuc isterseniz telefonuzu ROOT layın Device Id kurup random key alın sorun çözülür muhtemelen ..
Fark ettiysen sana değil memory hastasına yanıt verdim .. Konuyu açtın diye olaya atlamana gerek yok demekki daha önceden script host bypass kullanmıssın kalıntıları kalarak dosyalarda hata olusumu sonucu veri erişimi engelleniyor .. Başka mantıklı acıklaması varsa buyurdinliyorum (yok art arta adam vurdum geç bunları yani cocuk yok forumda)Kardeş nerenle okuyorsun yazıyı ??? Ben her zaman telefondan oynuyorum bugün ne olduysa attı benim hiçbir suçum yok ne kadar boş yapmayı seviyorsun bilmeden konuşma
Kardeşim iPhone kullanıyorum bunu bilerek yorum yapFark ettiysen sana değil memory hastasına yanıt verdim .. Konuyu açtın diye olaya atlamana gerek yok demekki daha önceden script host bypass kullanmıssın kalıntıları kalarak dosyalarda hata olusumu sonucu veri erişimi engelleniyor .. Başka mantıklı acıklaması varsa buyurdinliyorum (yok art arta adam vurdum geç bunları yani cocuk yok forumda)
VodafoneHattın Turkcell mı veya Turkcell Pubg Mobile paketi mi kullanıyorsun ?
Galiba server internet hızı az benim internetim çok hızlı olduğu için olabilir10 dakika ban problemler:
- Internet yoksa 'Turkcell Gaming paket' paketi kullanınca ban atılır.
- Wi-Fi'den mobile veri geçişi yapınca ban atılır.
- IP değiştirince ban atılır. (VPN dahil)
- Aşırı yavaş internet nedeniyle ban atılır.
- qq.com vb.. siteleri erişilemediğinizi için ban atılır.
bunları olabilir.
Anlamıyorlar işteAdam iphone kullanıyorum diyor ısrarla bypas kullanıyorsun diyenler var kafayı yicm
Sabaha kadar reportlasınlar hile olmadığım için sıkıntı yok oynamayı bilmiyorlar report ediyorlar kolsuzlar ordusuReporttan yiyorsun olabilirsin.Ondan olduğunu duymuştum.
bypass dan dolayı atıyorr zaten buyuk ıhtımal zaten de veri degişimi ne alaka onu anlamadımKoskoca tgm firması kafasına göre ban atabilir mi sence ? bende vpn veya bypass kullanırken 10 dk ban atıyordu (bana şimdi kelime oyunu yapmayın yok ben hile kullanmam bypass kullanmadım vs ) Dns adresini değiştirin veya kesin sonuc isterseniz telefonuzu ROOT layın Device Id kurup random key alın sorun çözülür muhtemelen ..
Kardeş iPhone kullanıyorum ve baypass kullanmıyorum neyini anlamıyorsunuz ki sırf yorum yapmak için yazıyorsunuzbypass dan dolayı atıyorr zaten buyuk ıhtımal zaten de veri degişimi ne alaka onu anlamadım
yakında oyuna girdik diye de ban atar bu10 dakika ban problemler:
- Internet yoksa 'Turkcell Gaming paket' paketi kullanınca ban atılır.
- Wi-Fi'den mobile veri geçişi yapınca ban atılır.
- IP değiştirince ban atılır. (VPN dahil)
- Aşırı yavaş internet nedeniyle ban atılır.
- qq.com vb.. siteleri erişilemediğinizi için ban atılır.
bunları olabilir.
Yaparlar mı yapar sağları solları belli değilyakında oyuna girdik diye de ban atar bu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?