bu ne ıse yarıyor anlamadım ben
ceberusta güncelemeden sonra emülatör saptandı diyo bilgisi olan varmı konu ile ilgili
Cerberus Hakkında Bilgisi Olan Varmı Yani Şuan Ben Kullanıyorum Sıkıntı Yok. Şuan!
Cerberus Hakkında Bilgisi Olan Yazsın Lütfen
Hangisini Önerirsiniz Arkadaşlar ?
Post automatically merged:
Host' ardresini Deiştir.
bana link atabilirmisin bide ban yememek için neler yapmak lazım bu host dosyası felna eğiştirme diyolar ben fazla anlamıyom bi kere kurdum bypası 10 yıl ban yemiştimCerberus yapımcısı ciceron dün bir açıklama yaptı. Yeni sürüm algoritması hazır ve kusursuz çalıştığını 7-10 gün arasında yayınlayabileceğni söyledi.
Dediği gibi şuan bende 1.4.4 kullanıyorum 2/3 kere 10 dakka ban attı başka sorun yaşamadım.
Kardeşim Baştan Kur Komple Sil cerberus 1.4.4 USER DATA CLEAR İŞARETLEME.ceberusta güncelemeden sonra emülatör saptandı diyo bilgisi olan varmı konu ile ilgili
Sitede Anti Ban Bypass Yazanı Uygulayın Ban Yemezssiniz. 2 gündür 24 saat kullanıyorum bann yokCerberus yapımcısı ciceron dün bir açıklama yaptı. Yeni sürüm algoritması hazır ve kusursuz çalıştığını 7-10 gün arasında yayınlayabileceğni söyledi.
Dediği gibi şuan bende 1.4.4 kullanıyorum 2/3 kere 10 dakka ban attı başka sorun yaşamadım.
Ld player ne hadi gamelop normal emülatör de ld ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?