PUBGM config temizlemezsem banlanır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
confige gerek bile yok sadece izlemeyle 3 ay kadar kastım as 2 yıldız oldum en sonda ban yedi ama yapcak bişey yok ardından bi hesap daha açıp 1 ay gibi sürede as oldum yani config gereksiz bence

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
esp bazen sanki hile kapanıyormuş gibi adamların yerlerini 5 - 6 saniye falan göstermiyorduk bu sorun düzelirmi acaba yeni güncellemede
bızler ıcın ıyı bısey o oyundan dusen oyuncular tekrardan gırdıgınde yenıleme oluyor daha once dusen oyuncuları goremyorduk o yuzden sanırım

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bızler ıcın ıyı bısey o oyundan dusen oyuncular tekrardan gırdıgınde yenıleme oluyor daha once dusen oyuncuları goremyorduk o yuzden sanırım
Dword hilesinde esp bir çok düşmanı kaçırıyordu ama ezpubgm yani şuanki hilede öyle olmuyor o yönden güzel bir bakıma

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
config obb ise sıkıntı olmaz data içinde olsa bile yine sıkıntı olmuyor çünkü oyun güncelleme aldığında bütün dosyları temizliyor güncel olanları indirdiği için configler otomatık siliniyor kral korkma yanı ben 76 lvl hesapta config+hile acıyorum pcden sıkıntı olmuyor yani :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar çalışıyorlar, en kısa sürede duyuru bölümünde açıklanır. şimdiden emeği geçenlere teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...