BRO konuyla ilgili bilgin yoksa yazma lütfenbelki oyunu onarırsan olur
onu nasıl yapacağım?anahtar haritalama sorunu olabilir anahtar eşlemeyi özelleştirmeyi deneyin
evet aynıçözünürlükle alakalı olabilir emulator çözünürlüğün ile klavye ayarlarındaki çözünürlüğün aynı mı ?
lobi hd kaynak paketin yüklü mü ?evet aynı
hepsi yüklü yüklü olmayan bir şey yoklobi hd kaynak paketin yüklü mü ?
kontrolleri ve emulator klavye kontrollerini sıfırlamayı dene veya bu ayarlardan konik fırlatma değiştir gibi bir ayar var onu değiştirip cekmeyi denehepsi yüklü yüklü olmayan bir şey yok
son çare silip yüklemek dediklerim olmuyorsa eğerhepsi yüklü yüklü olmayan bir şey yok
sorun sadece ben de değil herkeste var bu durumkontrolleri ve emulator klavye kontrollerini sıfırlamayı dene veya bu ayarlardan konik fırlatma değiştir gibi bir ayar var onu değiştirip cekmeyi dene
Post automatically merged:
son çare silip yüklemek dediklerim olmuyorsa eğer
denemiş kanka işe yaramıyormuşoyunun başlangıç bölümünden onara basabilirsin
yapmış olmamışOyunu onar olmazsa çok istiyorsan tekrar yükle bnece
evet, çünkü gameloop bunun için bir iyileştirme yapmadığı sürece düzelmez , eğer emülatör yayıncıları izlediğinizde farkederseniz kimisi desenli bombayı CTRL basarak alıyor kimisi ise desensiz bombayı direkt tuşla alıyor. Gameloop ile alakalı bir sorunOnarıp islmeyle bir alakası yok arkadaşlar
başka bir emülatör kullansam düzelir mi?evet, çünkü gameloop bunun için bir iyileştirme yapmadığı sürece düzelmez , eğer emülatör yayıncıları izlediğinizde farkederseniz kimisi desenli bombayı CTRL basarak alıyor kimisi ise desensiz bombayı direkt tuşla alıyor. Gameloop ile alakalı bir sorun
kral bendede el bombasında desen var ancak öyle bir sıkıntısını daha görmedim biraz araştırdım ama bişey bulamadım.Merhaba arkadaşlar
PUBG Mobile emülatör de bombaya desen takılınca 4 e ne kadar bassam da bir türlü eline almıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Bomba - sis - molotof - flaş hepsinde aynı durum var. Çok kanser eden bir durum
Desenlerim var ama kullanamıyorum bu sorun yüzünden
NOT: Deseni çıkartınca bir sorun olmuyor
peki hangi desenkral bendede el bombasında desen var ancak öyle bir sıkıntısını daha görmedim biraz araştırdım ama bişey bulamadım.
silip yüklemek ya da onarmak bir çözüm değil bundaSil yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?