PUBGM Destek Ekibine Nasıl Ulaşabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bende yedim cevap verdikleri yok uğraşma :(

Üye
6 HİZMET YILI
alla alla dönecem sana bida
Merhaba Asker,

Bize ulaştığınız için teşekkürler.

Oyunculara, oyun dosyalarını değiştirebilecek üçüncü taraf uygulamaları ve oyun denetleyicilerini kullanmalarını önermediğimizi bildirmek isteriz ve bunları kullanmanız kural ihlalinin oluşumuna sebep olabilir.

Ve ayrıca, gayri resmi/kırık oyun istemcisi desteklenmiyor. Bu hesabınızın yasaklanmasına veya askıya alınmasına yol açacaktır. Lütfen oyunu kaldırın ve onunla ilgili tüm dosyaları siliniz. Yeni oyunu App Store / Google Play'den indirin.

Oyundaki kural ihlallerinin, örneğin, hileler, yasadışı eklentiler kullanma, yasadışı dosya değişiklikleri, Klavye'den uzakta, ve resmi kaynaklardan oyun indirme işlemlerinin sistem tarafından algılanabileceğini lütfen unutmayın ve bu, ihlal edenin hesabının yasaklanmasına yol açacaktır.

Hesabınız yasaklandıysa, hesabınızın yasak süresi sona erene kadar kullanamazsınız.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBİL Müşteri Desteği

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk pubgnin ban atma secenekleri cok sacma mesela pubg lite 1 hesabımda sürekli hile ile oynadım ban yemedi asıl hesabımda hic hile acmadım ban yedi

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim zaten sadece bot sistemi var galiba bende denedim ulaşılamıyor bot atıyor mesajı gg oldu yani hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...