hangi araliklarla oynadin nasil oynadin yazarmisin rank kasmak istiyorum sıfır hesapla ve yanimda arkadasim var adamin onunde banlanip mahcup olmak istemem4 aydır main hesapta oynuyorum ban yemedim
kanka 1.5 2 saat rank kasıyorduk arkafaşlarla yemedim halahangi araliklarla oynadin nasil oynadin yazarmisin rank kasmak istiyorum sıfır hesapla ve yanimda arkadasim var adamin onunde banlanip mahcup olmak istemem
sadece member rolu olan hesapta nasil oynadin dostum ezpubgmi diyor olabilirmisin? ezpubgmi diyorsan bende 3 gun oynadim ve boom hesap patladi cunku aimbot acmistimknk baya bi oynadım ama ban atmadılar sadece liyakatimi düşürdüler
evet gunde 1-2 saat oynasam bir seyin olcagini pek sanmiyorum ama illaha banlanma olasiligi var bu olasilik inject ettigim icinmi yoksa report yedigimiz icinmi?kanka 1.5 2 saat rank kasıyorduk arkafaşlarla yemedim hala
evet kanka ezpubgm ile oynuyordum ama şu an esp çalışmıyor galiba ama sorunsuz 3 4 ay oynadım ve hala ban yemedim oynayışın ile alakalı bişey ban yemensadece member rolu olan hesapta nasil oynadin dostum ezpubgmi diyor olabilirmisin? ezpubgmi diyorsan bende 3 gun oynadim ve boom hesap patladi cunku aimbot acmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?