PUBGM Dword Hack Ban Atıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ne olur ne olmaz asla hiçbir scripte güven olmaz kendini güvenceye al main hesabına dikkat et

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Cok eskiden kullanıyordum 2 ay oldu kullandıgımda ban atmıyordu artı olarak suanda undetected ve yorumları gayet guzel

Üye
2 HİZMET YILI
Cok eskiden kullanıyordum 2 ay oldu kullandıgımda ban atmıyordu artı olarak suanda undetected ve yorumları gayet guze

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam, DWORD en safe Pubg hilesidir. İçerisinde ban yedirecek özellikler bulunmamakta, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın ki Pubg'nin tek ban methodu algı değil, hile dedektifleri de banlatabiliyor. O yüzden legit, dikkatli oynarsanız sorun olacağını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pubg dword hack kullanmak oyuncuların oyun hesaplarının yasaklanmasına neden olabilir yani

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
belli olmuyor knk ben 3. oyunda yediğimi de hatırlıyorum 3 ay yemediğimim de
Post automatically merged:

ayrıca belki saçma ama ben şunu farkettim gece girince asla ban yemedim ama ne zaman gündüz girsem nedendir bilinmez ban yedişm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aga her hile ban atar ama legit oynaman lazım

wonnYz
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam, DWORD en safe Pubg hilesidir. İçerisinde ban yedirecek özellikler bulunmamakta, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın ki Pubg'nin tek ban methodu algı değil, hile dedektifleri de banlatabiliyor. O yüzden legit, dikkatli oynarsanız sorun olacağını düşünmüyorum.
sağol dostum aradıgım cevap buydu

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
EzPUBGM hilesinde ban riski mevcut. Yeni Dword hilesi çıktığı günden beri ban atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...